Що награють Карпати без глядачів? - Блог про Львів

Що награють Карпати без глядачів?

Незвична тишина

Все менше і менше часу залишається до першого офіційного матчу львівських Карпат під орудою нового-старого тренера – Юрія Дячука-Ставицького.

Так, так, хто не знає, до кілька днів тому вже екс-тренера Костова було відправлено у відставку. До цього все йшло, команда не показувала належних результатів і ще досі ми собі не гарантували місце у прем’єр-лізі.

Тренери –це таке, їх міняють як шкарпетки у львівському клубі, хоча я би такого не робив, як не як треба людині давати шанс працювати. А вже якщо за два сезони не буде результатів, то вже задуматися. Футболісти ж грають, а не тренери.

Це такий собі був ліричний відступ від теми сьогоднішньої статті, а вона буде називатися – що награють Карпати без глядачів?

Тренер змінився, як сказав один із гравців Карпат, цитую: «змінився тренувальний процес», і по всій ідеї має прийти і результат, а то вже набридло ходити на футбол і постійно розчаровуватися результатами.

Найближча гра – домашній поєдинок із Дніпром. Не секрет, що після зими команда Рамоса не показує тих результатів, яких від неї очікують, тому чому не вийти на поле і не перемогти?

Матч відбудеться в неділю, 12 травня, свято, вихідний день, Провідна неділя, День Матері, День міста Львова… люди би заповнили трибуни стадіону «Україна».

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: «Барселона Ласса» скорочує відставання у фінальній серії

Але, але і знову ж таки але… Хто ще не знає, Карпати цей поєдинок будуть проводити при пустих трибунах. Таке покарання буквально напередодні гри винесла федерація футболу України.

Причина? Неправомірні дії фанатів Карпат на матчі між нашою командою та луганською Зорею.

Ось так от, тепер будемо грати так, наче би грали десь в Туреччині тренувальний поєдинок і то напевно там би було більше людей.

Що награють Карпати без глядачів? Питання цікаве і напевно поки що риторичне.

З одного боку фани женуть команду вперед, тут варто згадати гру з тими ж Шахтарем та Динамо, з іншого – йде тиск на гравців. Треба результат, якщо щось не так, то люди кричать слова невдоволення.

Тому, це ще як сказати чи буде важко з глядачами чи ні. Хоча, все-таки, думаю з глядачами було би цікавіше, бо Дніпро не відчуватиме себе в гостях.

Читав в інтернеті, що фани будуть підтримувати команду під стадіоном. І це також цікаво, бо подібного ще ніколи не бачив. 🙂

Життя триває і хочеться щоб ми люди себе поводили адекватно, бо наскільки чув якщо подібна поведінка глядачів у Львові буде і на далі продовжуватися, то можуть стадіон і взагалі дискваліфікувати.

Карпатам же бажаємо лише перемоги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arden 11.05.2013 пише:

    ой чується мені що це буде стандарт: поразка 😥 😥 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*