Свято Матері (не забудьте привітати своїх неньок) - Блог про Львів

Свято Матері (не забудьте привітати своїх неньок)

Матір і дитина

Сьогодні надворі, 11 травня, субота, черговий вихідний, яких вже ой як багато назбиралося від початку місця. Хто лежить на дивані, хто порається в селі, а Воробус сів за ПК і вирішив порадувати вас, читачі блогу, черговою публікацією на блозі.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про свята, адже завтра, особливо, їх буде ой як багато.

Неділя, 12 травня – це черговий вихідний, Провідна неділя, Карпати грають у футбол, День міста у Львові, День Матері.

Так, так, за останнє думаю ви не забули, що кожного року в другу неділю травня ми відзначаємо свято наших мам, завдяки яким ми опинилися на цьому світі і не треба слухати байок про електриків.

Хто не знає розкажу, отже зробили на електричному стовпі лелеки своє гніздо, згодом вилупилися малята і одне з них питає маму а звідки ми взялися. Мама так подумала і відповіла – електрики принесли. 😀

День матері, що він для нас означає? Це в який вкотре можна підійти до своєї неньки, поцілувати в щічку і просто сказати дякую що подарувала мені моє життя, що піклуєшся про мене і так далі. Звісно, що я прихильник того, щоб так казали люди кожного дня, а не лише на день Матері, але такі вже реалії життя.

Люди згадують лише тоді про інших людей, коли наступає свято. Але і це вже добре. Є і такі що ніколи тебе не привітають з днем народження.

Також читайте:   Вознесіння Господнє

Мама, батьки – це для нас найрідніші люди. Досить таки багато часу спостерігав за різними людьми і що можу сказати? Вони як ніхто інший за нас піклуються, знають що ми хочемо і все зроблять для того щоб зробити наше життя щасливим.

Є люди, які не мають дітей, то якісь такі злі ходять, а коли лише починається сім’я, діти, то все змінюється. Все тому, що діти роблять людей щасливими.

Велике щастя мати батьків, які за тобою дбають, виховують, бо є багато таких, що не знають батьківської ласки ще із дитинства.

Також прикро бачити, коли діти сваряться із батьками і матір’ю, зокрема, зневажають її. Це дуже підло і треба бути повним телепнем щоб таке робити. Матір тебе народила, поставила тебе на ноги, а ти ведеш себе як повний егоїст.

Ну як так можна казати що я не люблю спілкуватися з моєю мамою, вона не така як всі мами, цирк та й годі…

Дбайте про свої матерей, любіть їх і не забудьте привітати їх зі святом. Вони цього як ніколи чекають. 🙂

А насамкінець, матерям присвячую цей віршик:

М ріям Здійснитися Вона допоможе
А нгелом Білим Захистить від біди
Т и найрідніша – збережи тебе Боже
У смішка сяє твоя на завжди
С міх мов дзвіночк усіх завороже
Я сність думок назавжди збереже

Фото: obozrevatel.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*