Термінали для продажу квитків у електротранспорті стоять, як меблі? - Блог про Львів

Термінали для продажу квитків у електротранспорті стоять, як меблі?

Термінал

Давненько ваш автор не критикував громадський транспорт. Чому? Напевно тому, що останнім часом більше їздив на авто. Але, нещодавно мене зацікавила одна річ, а саме термінали для продажу квитків у електротранспорті.

Так багато говорилося за те, що нарешті люди зможуть самі купляти собі квитки на трамвай і тролейбус, поставили спеціальні термінали, але вони як не працювали, так і не працюють.

То для чого їх поставили? Для мебелі? Нема чим вільні місця у місті закрити?

От саме про термінали для купівлі квитків в електротранспорті ми і будемо говорити у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, ще наприкінці квітня ЗМІ облетіла новина, що «Львівелетротранс» вирішив зробити революцію і встановити спеціальні термінали для купівлі квитків на громадський транспорт, а саме трамвай та тролейбус.

Ця новина не могла не порадувати, адже всім давно набридло заходити на передні двері трамвая чи тролейбуса і купляти квиток, там черга, нема де встати, водій не має решти і так далі.

Ви скажете що є кіоски. Вони то є, але досить часто таке трапляється що і там важко купити квиток. То є лише студентські, то продавець рахувати решти не вміє і хоче щоб гроші їй давали лише без решти і так далі. Скільки вже бувало подібних ситуацій.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на проспекті Чорновола

Одним словом, набридло і хочеться їздити більш комфортно.

До речі, забув сказати ще за передавання за проїзд. Моя би воля, я би заборонив продавати квитки у салоні. Бо це дійсно набридає.

Передайте, віддайте, передайте, знову передайте. Не поїздка, а дурдом.

Якось виручити мають вже згадувані термінали. Багато вже де у місті бачив їх, але скористатися ніяк не міг. І ось вчора така нагода таки випала.

Стою на зупинці вулиця Зелена, згадав що треба купити квиток на трамвай, бачу стоїть термінал. Що ж, спробую купити квиток.

Підійшов, пробую натискати кнопки, а поруч бабуся продає газети і каже цитую: «Та що ти там цикаєш, він ще жодного разу не працював». Хмм, то для чого його поставили?

Бабуся додає, що свого часу сюди приїздило багато телеканалів, знімали все на камеру, але автомат як не працював, так і не працює.

Що ж, прийшлося купляти квиток, як завжди, у водія. Їду трамваєм назад із вулиці Наукової і біля депо на Сахарова також стоїть подібний автомат і…. теж не працює.

Чому? Пробую пошукати інформацію про це в інтернеті, але там окрім того що мають встановити автомати більше нічого нема.

Щось мені так здається термінали так і не працюватимуть, хоча я можу помилятися….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 29.05.2013 пише:

    Варобус? якої “мебелі”?

  2. Vorobus 29.05.2013 пише:

    Stakeholder, :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  3. Vorobus 29.05.2013 пише:

    Stakeholder пише:

    Варобус? якої “мебелі”?

    ну одним словом ти зрозумів що я маю на увазі? 😀 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*