У Львові з’явилося інформаційне табло на зупинці трамваю - Блог про Львів

У Львові з’явилося інформаційне табло на зупинці трамваю

Інформаційне табло

Любить Воробус критикувати транспорт і ще й як, але у сьогоднішній статті буде його хвалити. А все тому, що від вчора у нашому місті на зупинках електротранспорту встановили цікаве нововведення.

Що це за новинка, чи довго вона простоїть і як Воробус її тестував читайте у сьогоднішній статті на блозі.

В центрі нашого міста буваю досить таки часто та і час від часу користуюся послугами електротранспорту. Так от, сьогодні на зупинці трамвая – вулиця Івана Франка побачив цікаву новинку.

Виявляється відтепер на спеціальному табло можна побачити коли приїде потрібний вам трамвай. Пробне табло встановили для тестування і якщо все буде добре, то подібні монітори встановлять на багатьох зупинках.

Як це все виглядає?

Приходите на зупинку і дивитеся на табло, а там є схема маршруту всіх трамваїв і табло, де пише інтервал руху того чи іншого маршруту.

Як відомо, через зупинку вулиця – «Івана Франка» їздять маршрути №3, 1, 6, 5, 4. На цьому табло пише коли приїде той чи інший маршрут.

Що ж, час є, отже спробую зробити експеримент. Наприклад, мені треба зараз їхати до аквапарку, отже треба трамвай №3. На табло пише що мій маршрут приїде за 7 хвилин. Час є, тому можна і побалакати з бабцями. Вони, як завжди знають всі останні новини.

Також читайте:   Електротранспорт по 5-ть гривень. Що змінилося?

Одна мені сказала, що вчора тут багато камер було, інша, що то не довго прослужить і так далі.

Дивлюся за дві хвилини на табло і далі як було 7 хвилин, так і залишилося. Хмм, невже воно не працює?

Чекаю, за дві хвилини знову дивлюся і вже інформація на табло змінилася на 3 хвилини до нашої зупинки.

7 хвилин минуло і потрібний мені трамвай приїхав, єдина, як на мене, лише тут проблема, так це затори. Вони бувають часто і тому інтервал руху може змінюватися.

Новинка мені сподобалася, як і зрештою інших людям, що стояли на зупинці. Якщо чесно, то це мені нагадало метро в місті Києві. Там теж коли спускаєшся в підземку є спеціальне інформаційне табло, яке показує скільки часу залишилося до приїду транспортного засобу.

Єдине що зараз цікаво чи це табло довго прослужить. Знаючи наш народ можна очікувати що ним будуть пиво відкривати захочуть щось додому вкрасти і так далі.

А дарма…

І, насамкінець, скажу, що хотілося би побільше подібних інформаційних табло у місті, щоб коли я з Марсело прийдемо на зупинку ми вже маємо знати скільки часу залишилося до трамвая і чи я ще встигну випити з ним 1517 за цей час. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. vrubli 15.05.2013 пише:

    😀 коли з Марсело будете розпивати на зупинці пиво – обережно з патрулями! А то ще загребуть вам “в обезьянник” і трамваю таки не діждетесь 😀

  2. marselo 15.05.2013 пише:

    будемо сподіватись, що інтервал руху трамваїв буде всетаки коротшим ніж кількість часу, яка потрібна для того щоб випити 1517 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*