Український народ масово спивається….

Вип'єм?

Свята тривають. Не встигли українці вийти на роботу, як вже від завтра знову ж таки треба святкувати і то цілих чотири дня.

Чесно кажучи дуже важко зрозуміти як можна стільки часу святкувати. З одного боку – це добре, бо ви нічого не робите, а з іншого – погано, тому що народ від бездіяльності просто спивається.

Сьогодні зранку ваш автор їхав на роботу, то в автобусі не те що вікна запотіли, а ще й знайомі розповідали як хто пив, як їх голова болить, що напевно важко будуть входити в роботу і так далі.

Хто на рибалці був, хто на шашликах, хто вдома пиячив. Просто треба знати міру, що коли вже не йде, то більше не пити.

Нація спивається і то так серйозно і справа навіть не у святах, а у нашому менталітеті.

З чого все починається?

Ви думаєте старші люди так сильно впливають на молодих людей своїми вчинками? Якраз ні. По собі знаю, що люди після 40-ка стараються на вулиці не пиячити, вони вже вибирають більш цікаві місця, для них важлива компанія, а не просто напитися.

Молодь же навпаки. Якщо колись молоді люди ще бавилися в різні ігри, ходили по культурних подіях, то тепер часи змінилися. Чи то високі технології на них так вплинули, чи то просто еволюція, але молодь п’є і робить це ще у дуже ранньому віці.

Також читайте:   Спорт чи алкоголь?

Приклади? Та їх є безліч.

Ці ж інститути, школи. Зараз алкоголь можна купити де хочеш і я вас прошу продають його також кому хочуть. І якщо в школі ви ще так-сяк грошей не маєте, то університет, інститут вже цю прогалину замінює.

Хоч ви не працюєте, але батьки цю прогалину замінюють, дають гроші на різні речі і так далі. А знаєте що роблять діти? Вони сидять на столиках і п’ють пиво. Смакує воно, не смакує, а вони все п’ють і п’ють.

Ніколи цього не розумів, але такі вже реалії нашого з вами життя.

Свята? Я вже говорив про те як школота масово пиячила в Шевченківському гаю. Хай там ще хлопці пили, а то і дівчата, а це вже дуже прикро.

Молодь – це наше майбутнє, а яким вона виросте якщо буде отак масово пиячити. Вони не розуміють що в них попереду ще процес створення сім’ї, діти і так далі.

А якими виростуть ці діти? Зеленими?

Старші люди вже своє віджили, їм вже нема чого втрачати, хоча радив би батькам не наливати власним же дітям. А такі ситуації бачив і не раз.

До речі, читав в інтернеті, що Україна посідає 5-е місце за кількістю споживання алкоголю. Оце так статистика, але це якраз підкреслює той факт, що проблеми в українців є і то серйозні.

Задумайтеся….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. MrVigner 09.05.2013 пише:

    А хіба може бути інакше?
    Що ми бачимо з дитинства? – що не свято, то старші п’ють, причому при дітях. От і діти виростають вважаючи це нормальним, навіть більше того, вважають що так треба.

    Жах….

  2. Воробус і сам бухає, теж мені приклад знайшовся 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*