Великодня аеро-писанка у Львові - Блог про Львів

Великодня аеро-писанка у Львові

Аеро-писанка

Продовжую розповідати про свою вчорашню подорож нашим містом. На що звернув увагу коли гуляв площею Ринок, так це на те, що у місті Лева відбувається фестиваль писанок.

На північній стороні є велика сцена, де проводяться різноманітні конкурси, концерти, показують фільми на Великодню тематику тощо. Поруч біля сцени проводяться майстер-класи з писанкарства, де також є досить таки багато людей, переважно туристів.

А ось на що найбільше Воробус звернув увагу, так це на велику аеро-писанку, яка розташована біля фонтану, який пісяє. 😀

Що це за писанка, хто її зробив, яка її висота, як довго нею будуть милуватися львів’яни та гості нашого міста читайте далі.

Чесно скажу, знав що там знаходиться якась незвичайна писанка, бо про неї розповідали по телебаченню, тому обов’язково вирішив знайти її. Часу на це потратив не багато, бо вона велика і кидається в очі.

Великодній ярмарок, ятки, столики щоб попоїсти і ось вона – аеро-писанка. Розташована вона майже біля фонтану на північній стороні Площі Ринок.

Як її розрізнити? Та просто, вона складається із великої кількості синіх повітряних кульок, а якщо бути точнішим, то там їх близько тисячі. Все це прикріплено до металевого каркасу і є багато плакатів відомого львівського кінотеатру.

Також читайте:   Пам'ятник Івасюку у Львові

Під писанкою є багато надувних кульок, які діти потрохи вже починають забирати собі. От був би прикол, якби хто підійшов з голкою і почав тицяти в кульки. 😀 Напевно туристи би всі почали масово втікати.

Повертаючись до згадуваної писанки, то її висота близько 2.50 метрів, а ширина – 1.80.

Роблю кілька фото на згадку і тут до мене підходять туристи і починають думати гадати що ж це таке. Навіть щось там Воробуса запитали на іноземній мові.

Так як я ще той поліглот, то відповів лаконічно – «ок». 😀

Стоятиме аеро-писанка на своєму місці з 1 і до 6 травня включно. Що буде з нею потім – невідомо. 🙂

Ось такі от справи, тому не гайте часу, а до 6 числа обов’язково відвідайте площу Ринок і обов’язково зробіть фото із писанкою. Якщо хочете, то можете її згодом поставити ВКонтакті.

Бачив, до речі, що люди вже почали змінювати аватари під Великодні мотиви.

Свята лише розпочинаються, тому, бажаю вам їх гарно відсвяткувати.

P.S. У наступних статтях читайте про те, як Воробус випадково натрапив на писанки на деревах, ото була знахідка. Тому не прогавте цей репортаж. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*