Як люди викидають сміття у фонтан: рагулізм чи випадок? - Блог про Львів

Як люди викидають сміття у фонтан: рагулізм чи випадок?

Сміття у фонтані

Не дивуйтеся, якщо протягом сьогоднішнього дня головною темою на блозі будуть львівські фонтани. Нещодавно вашому автору довелося побувати біля нового фонтану і побачити в якому стані перебувають решта фонтанчиків і так далі.

Розпочну свою розповідь із негативу, а саме із того на якому ж все-таки низькому рівні культура у наших людей.

Ще до свята Великодня ходило багато розмов чому не працює фонтан біля оперного театру, коли його увімкнуть і так далі. Відповіді були різними. Це і те, що з фонтану щось там вкрали, ліньки чистити і так далі.

Великдень настав, фонтан увімкнули і аж око радується коли йдеш центром нашого міста. Особливо добре постояти біля фонтану коли надворі спека. Прийшов, освіжився і пішов собі далі.

Фонтан біля оперного театру – це як візитна картка Львова. Напевно дуже багато фотографій туристи роблять саме біля нього.

Файно, файно, але є але і ще яке. Культура у наших людей так бачу на дуже низькому рівні. От скажіть мені, для чого залазити ногами у фонтан? Якщо тобі вже так жарко, то йди собі додому, увімкни душ і таким чином освіжишся.

Не для того ж увімкнули його щоб всі туди лізли. Не дивувався би дітям, але старші люди? Чесне слово цирк та й годі якийсь.

Колись я вже піднімав тему що біля фонтану нема де сісти і люди просто сідають де можуть. Та ладно вже з тими лавочками, але ж не смітіть у фонтан, а люди думають чи то інші приберуть за ними, чи то їм просто ліньки, чи це вроджений рагулізм і вони просто кидають сміття у фонтан.

Також читайте:   Львівська міліція нас стереже?

Воробус спеціально зробив фото зі сміттям у фонтані щоб потім мені у коментарях не говорили що я щось там видумав, придумав, підтвердження нема і так далі.

Один кине папірець, інший, третій і з часом фонтан забивається і його просто вимикають. Чому ми повинні страждати через рагулізм? А поки почистять, то мине ой як багато часу.

«Смітіть далі»…..

Коли вже до людей дійде, що сра…ти там де живеш, це найнижче що може бути. Ну, їси ти морозиво, та сховай папірець у сумку і згодом викинь у сміття. Я думаю що, а проблеми із смітниками у центрі явно нема.

Там навіть туалет безкоштовний зробили, а за сміття вже мовчу.

У наступних статтях читайте про те, як за допомогою фонтану люди заробляють гроші. Це також дивина і ще й яка. А туристи все фотографують і потім розповідають про нас у своїй країні.

Не смітіть, будьте культурними і саме за допомогою нас ми зробимо місто чистішим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 16.05.2013 пише:

    що характерно смітники стоять за метр від фонтану

  2. preola 16.05.2013 пише:

    просто пора починати штрафувати, іншого способу не бачу. Штрафувати і частіше прибирати. Я помітив, що там де чисто смітять рідко.

  3. taras 17.05.2013 пише:

    штрафи і прибирання то ліквідація наслідків, а не причини=))

    потрібно рубати причину в корені.

  4. Архіваріус 18.05.2013 пише:

    taras пише:
    штрафи і прибирання то ліквідація наслідків, а не причини=))
    потрібно рубати причину в корені.

    Так, цілком правильно. Тому, хто кинув сміття, слід відрубати руку. 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як люди заробляють гроші біля фонтану у центрі Львова

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*