Як люди заробляють гроші біля фонтану у центрі Львова - Блог про Львів

Як люди заробляють гроші біля фонтану у центрі Львова

Як заробити?

Продовжуємо говорити на тему дня, а саме про львівські фонтани. На цей раз розповім про те як можна біля нього заробити і як до цього відноситися.

Отже, з давніх-давен, коли ще жив цар Горох склалася традиція кидати копієчку у водойму щоб повернутися. Не дивно, що люди її притримуються ще досі, і ваш автор зокрема. Правда у Львові я копійок не кидаю, хіба що десь далеко від свого дому.

Але, якщо не кидає Воробус, то це не означає, що не кидають інші люди. Кидають і ще й як.

І що тут такого спитаєте ви? Нещодавно щось Воробус йшов собі центром такий замріяний і вирішив на кілька хвилин присісти біля фонтану і помилуватися його красою.

Сиджу такий, милуюся містом і тут починаються казуси. Виявляється у Львові є новий бізнес, а саме заробляння грошей за допомогою фонтану.

Як це все відбувається? Протягом дня до фонтану приходить дуже багато людей, багато з них кидають копійки у фонтан, а спеціальні люди сидять і за цим всім спостерігають.

Що це за спеціальні люди?

Алкоголіки, пенсіонери, бомжі, діти і навіть бачив таких людей як я.

Що ж, копійок накидали, починається збирання грошей. Підходить пані, на перший погляд наче нормальна, але дуже погано вбрана. Вона залазить у фонтан, і починає збирати монети. При цьому вона стає вся мокра, брудний одяг весь у воді, дурдом просто.

Також читайте:   Запали свічку у пам'ять жертв Голодомору

Туристи одразу ж все це фотографують, а наші люди дехто її гонить. Але, вона не дуже на це звертає увагу і далі збирає монетки.

А що, хороший заробіток, що не кажіть. Прийшов, зібрав і пішов далі пиячити і навіщо йти щось замітати, вам будуть нерви тріпати і так далі.

Найбільший прикол знаєте у чому? Тоді, коли фонтан вимикають і починають його чистити через сміття, яке люди кидають у воду. Для чого це вже інше питання, але кидають і це факт.

Повертаючись до теми збирачів копійок скажу, що є ще і бійки між ними. Справа у тому що охочих взяти монети є багато, тому часто так трапляється що пияки б’ються між собою.

Ну а що ж, всі пити хочуть, а нема за що.

Знаю дуже велику кількість людей, які працювати не хочуть, а хотіли би лише халяву. Щоб хтось їм дав гроші, шкальнути у когось і так далі. Примітивізм, але він також має право на життя.

Щодо фонтану, то як боротися із цими збирачами монет? А просто – не кидати монет у фонтан, а приходити до фонтану ще раз і ще раз. Саме таким чином ці бомжі не будуть залазити у фонтан і виведуться.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 16.05.2013 пише:

    ну це вже дійсно остання стадія, по скільки там кидають? по 5-10 копійок? скільки можна назбирати? пару гривень? і заради цього комусь охота виставляти себе на посміховисько, мочитися, і тим більше з кимось конфліктувати? :facepalm:

  2. Ваня 14.06.2014 пише:

    Ну мало львівян кидають монети у фонтан. Здебільшого це туристи і малоймовірно що вони читають уаінфо 🙁

  3. Vorobus 15.06.2014 пише:

    Ваня, я би не сказав. Кидають і ще й як. Просто там є свої збирачі. 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*