Як розважається майбутнє України… - Блог про Львів

Як розважається майбутнє України…

Сучасна молодь

Як відомо, вчора ваш автор ходив із друзями в Шевченківський гай. Окрім того що ми добре посиділи, поспівали і поїли пасочки я ще й надивився на дуже багато цікавих речей, а саме як розважається сучасна молодь.

Чи то я старомодний, чи то зараз така молодь, але як так вони розважалися це треба було бачити.

Гра – «КОДИ». Вперше про неї чую. Суть гри досить проста – вибирається із натовпу дівчина та хлопець, вони стають у спаринг і мають один одного звалити на землю і поцілувати. Хто першим це зробить, той виграє.

Сміх та й годі. Я ще такої дикості не бачив. Як може хлопець і дівчина змагатися? Хлопець сильніший, в нього тіло міцніше, так можна і ребер недорахуватися, плюс люди всі брудні, нема де переодягнутися і так далі.

Йдемо далі. Гра – «Стрибни на друга». Це взагалі цирк. Ці ж дівчата і хлопці стають в рядок у позі рака, інша людина розганяється і стрибає комусь на плечі. На кого стрибне, той програє. Щось мені так здається що якщо нормально стрибнути, то можна точно щось переламати.

Не розумію суті цих ігор, як в таке можна бавитися. В наші молоді роки ми грали у війни, пекаря, хоч карти на роздягання і так далі.

Про бухання я взагалі мовчу, молодь спивається і то так серйозно. Питаю одного хлопчину скільки йому років що він так п’є. На що чую відповідь – 15-ть. Це просто таки жах. Мовчу звісно що хто їм цей алкоголь продає, але наслідки можуть бути різними.

Також читайте:   Воробус зустрівся з читачем блогу з Києва на матчі Україна - Білорусь

Ну, для них це модно. Я не кажу що я такий вже аж противник алкогольних напоїв, сам інколи можу випити, але ж не напиватися в зюзю.

А одна дівчинка, яка сиділа приблизно у 10-ти метрах від нас так і зробила, вона так напилася що її ледве відкачали. Словами це не передати як її друзі заворушилися, як вона зіпсувала парк своєю блювотою і так далі. А те як її тато потім бив по писку можна робити фільм жахів.

Але, з морально-етичних норм цього знімати на відео не захотілося. Просто реально треба думати головою, а не пити все підряд і в такому віці.

Кажуть мені що треба завжди у поганих речах шукати позитив, тому так і зроблю. Не вся молодь така погана. За сусіднім деревом сиділа компанія досить молодих людей, які мають не більше 18-ти років.

Дівчата, хлопці, всі у вишивках, аж приємно дивитися. Один із них мав гітару, заграв пару пісень і навіть Воробус заспівав свою улюблену – «Мельника дочку».

Колись та молодь зрозуміє, що проси…ти своє таке молоде життя незрозумілими вчинками – це негоже, але коли то до них дійде буде вже пізно.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 08.05.2013 пише:

    Правила гри “Коди” і “Стрибни на друга” (доречі це більше забава, ніж гра) не розкрито до кінця, наприклад, після того як всі стрибнули, “колонна” ще має пройти пару метрів! (але дивно що ти дівчат там бачив) :o. Я бачив, що в “Стрибни на друга” грали тільки хлопці.

  2. majster 10.05.2013 пише:

    Найбільше тривожить те що трохи забагато п”ють. Особливо коли це дівчата. Хоча коли я ходив до школи то також були любителі. Один з мого класу вже помер власне через горілку, а 2 померли через бійку, яка сталася після непомірної дози. Але це не може виправдовувати сучасну молодь. Вона повинна бути кращою від попередників.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*