Якою буде погода на Великодні свята - Блог про Львів

Якою буде погода на Великодні свята

Свята наближаються

Багато людей мене питає, чого той Воробус ніяк не вилізе із-за ПК і не йде щось допомагати по дому. Що справ мало? Відповідаю, домашні справи вже всі зроблені, залишилося лише йти святити паску і ковбасу з яйцями. 😀

Жарти, жартами, але у сьогоднішній публікації хотілося би ще поговорити на тему погоди, адже вона як і квитки на концерт завжди турбує людей. То вона нормальна, то псується.

Отже, якою буде погода на Великодні свята, як відповідно одягатися та багато іншого читайте далі.

Не секрет, що до свят люди трохи прибарахлилися, тобто зробили покупки як одягу так і взуття. Такий вже у нас менталітет, що на свята ми маємо виглядати шикарно. І себе хочеться показати, і на других подивитися.

Але, але, але… Дуже багато чого залежить від того, якою ж погода буде на Великдень. Бували роки що падав дощ, бувало що була спека, а бували і заморозки. Це вже все залежить від того, коли святкується Великдень.

От уявіть якби цього року свято Воскресіння було на початку квітня, що було би тоді? Сніг, завірюха, все це було і аж страшно згадувати.

Слава Богу, негода минула і зараз погода в Україні стабілізувалася. Вночі правда падав дощ, тому зараз на 10 годину ранку термометр вдома показує +16 градусів за Цельсієм, плюс на вулиці хмарно.

Також читайте:   У Стрийському парку знову запрацював фонтан Івасик-Телесик

Як передає сайт пана Марсело, на Великдень, 5 травня опадів не передбачається, буде хмарно із проясненнями. А ось температура повітря протягом дня коливатиметься у межах від 10 і до 19 градусів за Цельсієм.

Це зумовлено тим, що у ніч із суботи на неділю можливий дощ. Хоча, якщо його не буде, то думаю буде тепліше.

Понеділок, 6 травня, другий день свят, в народі його називають – обливаним понеділком. До речі, досить часто в цей день полюбляє падати дощ.

Як буде цього разу? За прогнозами синоптиків, дощу не передбачається і буде світити яскраве сонце. Температура повітря теж буде стабільною. Звісно, не буде літніх 26-27 градусів, але свої 20-22 природа нам дасть.

Вівторок, 7 травня, третій день свят. До речі, вже робочий день нам принесе теплу погоду, без істотних опадів, надворі стане ще тепліше, зокрема температура повітря підніметься до плюс 25 градусів.

Ось такі от справи.

Тому, нехай ніякі проблеми на негоди не роблять вам у житті погоди!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*