Зробіть фото з пташкою біля Міської ради, що буде далі? - Блог про Львів

Зробіть фото з пташкою біля Міської ради, що буде далі?

Голуб

Наш блог вже неодноразово писав про те, як у Львові дурять людей із птахами. Читали ці статті багато людей, всі бідкаються що треба вже це заборонити тій же міській владі чи міліції. Але, птахоманія і на далі є на вулицях нашого міста.

Особисто Воробус бачив як птахів кидають на плечі на проспекті Свободи і біля Високого Замку, а це і не дивно, бо там прогулюється велика кількість туристів. Та, не лише у цих місцях можна зустріти птахівників.

Сьогодні близько обіду телефонує мені знайомий і каже, цитую: «Уяви, Воробусе, до чого ж вже наглі ці люди з птахами, що вже ходять ледве не біля головного входу до міської ради».

Хех, цікаво, цікаво, може якомусь депутату чи меру хтось кине голуба на спину і запропонує зробити фото? Ну, цирк та й годі з цими голубами. Нагадаю, для тих хто не знає, за якою схемою діють ці люди.

Отже, ви гуляєте містом, робите фото щоб було що згадати і тут з’являються молоді люди і кажуть що давайте сфотографуйтеся із білим голубом, це так гарно, голуб – символ миру і так далі.

Ви під емоціями берете голуба і робите фото. Ця ж людина, яка опікується голубом каже що станьте в різні пози, бо фото може погано вийти, пропонує друзям теж зробити фото з пташкою і так далі.

Також читайте:   Буревій у Львові

Ви такі думаєте що все класно, супер, але в кінці цей молодий чоловік чи панянка просять заплатити 100, 150 і так далі гривень. Це все залежить від того скільки фото ви зробили.

Люди звичайно в шоці, відмовляються платити, але знаєте що пресинг дуже хороша річ, якісь там починаються погрози і туристи, особливо, дають ці гроші щоб не мати проблем.

Думаєте, читачі блогу, ці пташники до Воробуса не підходили? Ще й як підходили, але їх культурно посилав далеко ще з першого разу.

Повертаючись до мого знайомого він же розказав, що бачив як сьогодні майже біля міської Ради бачив як до туристів підійшли ці от любителі пташок. Туристи в захваті, пташка на руці ще є, робляться фото і не одна, пропонується зробити фото з дівчиною і так далі.

В кінці-кінців власники голубів називають суму, яку треба заплатити за фотографії, і знову суперечки… Весело, аж плакати хочеться.

До чого я це все веду? Не дивуйтеся, якщо найближчим часом біля вашого будинку вже будуть стояти люди із голубами і будуть пропонувати зробити фото з пташкою.

Коли це завершиться? Чому ніхто з цим не бореться?

А насамкінець, процитую нашого дописувача із ніком Romashka: «З ними вже пробували боротися місцеві екологи, але, на жаль, поки що не вдається, мають дуже хороший “дах”…»

Далі без коментарів….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*