Зупинка біля ринку Добробут: не зупинка, а суцільний хаос - Блог про Львів

Зупинка біля ринку Добробут: не зупинка, а суцільний хаос

Зупинка?

Люблю я писати на тему транспорту.

Ще б пак, так як їздить він у нашому місті – це ще треба вміти. То неадеквати на дорогах, то водії не зупиняються на пішохідних переходах, то маршруток нема, то трамвай не пропускають, то доріг як таких нема лише одні ями.

Але, у сьогоднішній статті будемо говорити про зупинку громадського транспорту. Що це за таке місце і чим воно мені насолило читайте далі.

Отже, не буду робити довгих вступів, а скажу одразу ж, що героєм сьогоднішньої статті буде зупинка біля ринку Добробут, а саме та, де зупиняюся маршрутки коли вже їдуть з центру.

Так, як там відбувається посадка в громадський транспорт – це ще треба так придумати. Ну, можна ж зупинку якось нормально облаштувати, а не одразу ж після пішохідного переходу?

От бідкаються органи ДАІ, що люди не культурні, переходять дорогу не в тому місці що треба, на світлофори не зважають, але скажіть мені – як можна перейти дорогу біля ринку Добробут якщо там постійно стоять маршрутки.

Наглість водій вже дійшла до того, що вони зупиняються прямо на переході. Хіба це нормально?

Одного разу довелося побачити досить таки неприємну ситуацію. Під’їхала маршрутка, зупинилася на пішохідному переході і давай запускати людей в салон. А в цей час люди переходили дорогу, доходять до маршрутки і що далі? Ні вперед, ні назад.

Також читайте:   Коли буде опалення у громадському транспорті?

Звісно, що хто йшов сам, той легко обійшов маршрутне таксі і пішов собі далі, а ось жіночка із дитячим візком ще довго чекала поки цей горе-водій від’їде. Це поодинокий випадок, який довелося бачити вашому автору.

А якщо постояти цілий день там, то ще й не таке надивишся.

Невже не можна на цілій вулиці Городоцькій зробити нормальну зупинку громадського транспорту. Кажуть, що є з цим проблема, бо є багато парковок, то заберіть їх. Хай водії автівок самі думають де паркуватися.

Що ще цікавого у зупинці біля ринку Добробут, так це те, що на згадуваному переході часто автівки не попускають людей. Їдуть собі тай їдуть і їм начхати на людей.

І де наше ДАІ? Чому не поставити пост на цій ділянці щоб такого бардаку не було. Не доходить до водіїв, то штрафуйте їх. А що ще з ними робити?

Пам’ятаю колись зупинка була театру Заньковецької, було більш-менш нормально, а чому забрали її?

Ось такі от справи, читачі блогу.

Подобаються мені слова пана Марсело, який колись сказав, що бардак є усюди, в державі, в голові людей і на дорогах він теж буде.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 13.05.2013 пише:

    Хаос має свій порядок !!!Так що все в порядку !!! :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*