Безкоштовний прокат велосипедів відтепер у Львові - Блог про Львів

Безкоштовний прокат велосипедів відтепер у Львові

А тепер велосипед

Пам’ятаєте свого часу Воробус вже писав про те, як я стояв у пробці сидячи у маршрутному таксі, а чоловік на велосипеді спокійно об’їхав нас і поїхав собі по справах.

Тоді ваш автор тільки і подумав, що як добре було би якби також мав велосипед і таким чином, міг би спокійно заїхати додому й назад.

Часи змінилися, люди масово пересідають на велосипеди та й добре, що у цьому допомагають різні організації.

От буквально вчора з’явилася інформація що від сьогодні, 4 червня, кожен охочий зможе взяти велосипед напрокат абсолютно безкоштовно і заїхати на ньому додому, на роботу, до коханки і так далі.

При цьому платити не треба буде нічого, єдина вимога лише – залишити документи, які засвідчують вашу особу: паспорт, свідоцтво про народження, студентський і так далі.

А все це за сприяння Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ.

Воробус одразу ж почав приколюватися із друзів і почав пропонувати їм зробити вело-прогулянку містом одразу ж після роботи. Хтось нічого не відписував, хтось казав що неа часу, а хтось навіть погодився. Єдине що люди мене питали а скільки там тих велосипедів дають напрокат і де саме?

Відповідаю, велосипедів лише п’ять штук і взяти такий один транспортний засіб можна на добу не більше.

Також читайте:   Найбезглуздіша велосипедна доріжка у парку "Знесіння?"

Місце? За фонтаном Діані, що знаходиться на площі Ринок.

Як на мене, 5-ть велосипедів – це замало на ціле місто і любителі халяви вже давно їх позабирали, хоча як буду найближчими днями в центрі міста, то спробую взяти велосипед на прокат.

Акція хороша, бо давно казав треба займатися спортом, а не лише пити пиво, горілку й так далі.

Що мене тут насторожує так це те, що їздити у Львові на велосипеді важкувато. Велосипедних доріжок обмаль, на дорогах повно неадекватів, а по тротуарах самі знаєте як то їздити. Вони розраховані переважно для пішоходів, у центрі багато людей протягом дня і об’їхати їх буде дуже важко.

Але, можливо.

Ви також, читачі блогу, не лінуйтеся і якщо покатаєтеся на згадуваних велосипедах, то обов’язково поділіться своїми враженнями від прокату та від велосипедів.

До речі, а що буде коли зламаєш ненароком велосипед? Про це в інтернеті нічого не написано.

Насамкінець додам, що взяти безкоштовно у прокат велосипед можна буде до кінця цього місяця (червня), тому – поспішайте.

P.S. Через цей пост передаю вітання відомому любителю велосипедів – пану PVSу .

Він, як ніхто інший, знає всі тонкощі цієї справи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*