Чому з прилавків магазинів зник цукор? - Блог про Львів

Чому з прилавків магазинів зник цукор?

А цукор то є

Сидить вчора такий собі Воробус вдома, переглядає черговий фільм, аж раптом мені дзвонить сусідка із питанням, цитую: «Ігоре, а не в курсі, а чого то цукор зник із прилавків магазинів?»

Звісно, що ваш автор здивувався, бо нічого подібного не чув, а цукор має і навіть додає його до полуниць, але вирішив таки допомогти сусідці та дізнатися що відбувається із цукром.

Що я роблю? Сам піти в магазини не можу, бо самі знаєте що важко травмований, тому телефоную різним людям і питаюся чи бува не чули вони про проблеми із цукром.

Минув час і я назбирав якусь таки, але інформацію. І справді, в деяких супермаркетах цукор таки зникав із прилавків, а все тому, що він працівники мали замінити цінники.

Знову не зрозумів, які то ще цінники. А виявляється «білий» має подорожчати до однієї гривні.

Хех, багато хто скаже, а що ж таке гривня? А не думайте що це так аж мало. Якщо ви берете собі кілограм цукру щоб поїсти полуниці чи чорниць – це одне питання, а якщо ж вам треба 200 кілограм цукру, то що тоді?

Виходить що ви просто будете передплачувати 200 гривень, а за них можна щось інше купити.

Чому дорожчає цукор? Як ви думаєте, читачі блогу?

Також читайте:   Бюро перекладів України

Воробус не є керівником держави і всіх нюансів не знає, але знову ж таки по слухах це все робиться штучно, бо збільшується попит на «білий» товар. Так є завжди, плюс до того всього можна запустити чутки що нема врожаю, треба все розбирати поки є.

Це як «бородатий» анекдот. 🙂

Наступило літо, полуниці на ринках стільки, що лише йди і купляй її додому. Господиня, яка себе поважає хоче зробити кілька закруток на зиму і це правильно, тому люди масово купляють цукор. А тут підприємці думають, а чого б саме таким чином взяти і не заробити?

От вам і вся любов нашого аграрного сектору. Поки підуть скарги, поки підприємців змусять знизити ціну, поки знизять, то вже й сезон закруток завершиться.

Не знаю чого так, але вже набридло бачити як на Великдень, в літні місяці, на то ж Різдво піднімають ціни на товари першої необхідності. Хтось же має це все контролювати чи м вміємо лише язиками трендіти?

Сподіваюся так завжди не буде, а ось простим смертним радив би купляти той же цукор, борошно великими порціями. І збережете гроші, і плюс часто ходити в магазин не прийдеться.

А ви зауважили подорожчання цукру?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. zars 20.06.2013 пише:

    неправда, сьогодні в “арсені” бачив гори цукру… в мішках… дешевого.

  2. patron 20.06.2013 пише:

    а от на гуртовні Євротеку – немає

  3. VIK 21.06.2013 пише:

    Просто ту гору мішків час від часу перевозять зі складу на склад – для видимості роботи і штучної кризи :)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*