Чи зможе новий тренер Карпат Севідов реанімувати команду? - Блог про Львів

Чи зможе новий тренер Карпат Севідов реанімувати команду?

Севідов - новий тренер Карпат

Ситуація навколо футбольного клубу Карпати вже давно зацікавила не лише громадськість Львова, а й цілої України.

Справа у тому, що по завершенні минулого сезону, який команда знову провалила у команді було звільнено головного тренера – Ніколая Костова та виставлено на трансфер аж 19-ть футболістів.

Якби ж то були виставлені лише гравці, які дійсно не грали, а під укіс потрапили й гравці, які роками були лідерами команди й на яких будувалася вся гра: Голодюк, Худоб’як та компанія.

Що це означає? А те, що вони більше у Львові не гратимуть і тепер будуть очікувати щоб їх хтось купив, а якщо ніхто не захоче, то швидше за все будуть маринуватися у дублі.

Навіть з’явилася на дня інформація, що цим же гравцям «обрізали» заробітну платню і тепер більше 10-ти тисяч «зелених» вони не матимуть.

Все то добре, але хто ж буде грати за Карпати в наступному сезоні? Може Воробус і компанія? І дійсно, гравців то нема, тренера нема, а чемпіонат стартує вже за якийсь місяць.

Кого лише не називали новим тренером Карпат, навіть Лужного вже «сватали» до Львова.

І ось, сьогодні нарешті футбольній громадськості був представлений новий коуч. Ним, як і прогнозувалося став вже колишній тренер Говерли – Олександр Севідов, з яким укладено 3-ний контракт.

Також читайте:   Футбол. Матч Україна - Франція відбудеться в Києві

Вже від сьогоднішнього дня тренер приступає до роботи і буде займатися комплектацією команди.

Що дивного у цьому призначенні? Кілька днів тому пана Олександра питали чи буде він тренером Карпат, то він відповідав категорично що ні. Виходить так мав казати.

Та хай йому грець що там що казав, вболівальників більше цікавить чи зможе новий тренер вивести команди із ями, адже вже два сезони Карпати грають на меді вильоту.

Біографічна діяльність пана Севідова наступна:

В якості тренера працював в молодіжній та основній команді донецького «Металурга», дніпродзержинській «Сталі», харківському «Геліосі», молдавському «Зімбру», «Кримтеплиці», після чого, в 2011 році, очолив «Говерлу», яка за підсумками цього сезону вилетіла в «пердив».

Як ужгородці залишилися думаю всі знають, але результату цей тренер теж не дав. То ж чи зможе він щось зробити з львівською командою?

Часу обмаль, тому не здивуюся якщо початок сезону буде вкотре провалено.

Якби там не було, час все покаже, а поки що пропоную читачам блогу висловити свою думку щодо призначення Севідова тренером Карпат.

Моя думка, результату знову ж таки не буде, можливо якщо працюватиме три роки, то зрушимося із мертвої точки.

Фото: zakarpattya.net.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 19.06.2013 пише:

    Шкода що наш Воробус зламав ногу, а то цілком міг би підійти на роль головного тренера Карпат, тим більше, що досвід роботи у нього є. 🙂

  2. Vorobus 19.06.2013 пише:

    Архіваріус, у фінал виходили під моїм керівництвом :hello: :music: :music:

  3. Архіваріус 20.06.2013 пише:

    А той Севідов виглядає як налоговий пияк, а не головний тренер. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*