День журналістики – свято і у блогерів? - Блог про Львів

День журналістики – свято і у блогерів?

З святом!!!

Сьогодні надворі 6 червня, четвер, теплий погожий день, на відміну від останніх днів, які просто таки були поганими, постійно падав дощ, а вчора він і взагалі наробив біди. Половина Львова залишилася через негоду без світла, вулиці затопило.

Одним словом літо наступило, а з ним і грози.

А ще сьогодні своє професійне свято відзначають люди, які інформують людей про різні події як позитивні, так і негативні – журналісти.

З самого ранку знайомі, друзі, почали вітати вашого автора зі святом. Поздоровлення – це добре, але чи є Воробус журналістом, оце вже питання.

Журналісти більше пишуть по окремих рубриках, які за ними закріплені, а блогер – це людина, яка висловлює у своєму ресурсі думки про ту чи іншу наболілу тему або ж просто свято. Це свого роду електронний щоденний.

Тим не менше, все-таки, вважаю, що блогер таки більше журналіст, ніж не журналіст, тому від усієї душі вітаю всіх своїх колег, знайомих із святом. Бажаю вам побільше цікавих постів, репортажів тощо. Щоб завжди було про що писати і муза ніколи вас не покидала.

Тепер скажу кілька слів про наш блог, якому вже досить таки скоро виповниться 4 роки. Так, так, це вже термін. Навіть не віриться що колись тоді, майже 4 роки тому нікому не відомий Воробус почав писати свої пости.

Також читайте:   8, 9, 10, 11 березня - вихідні!!!

Спершу нічого не виходило, бо відповідної освіти не маю, але з часом навчився, кожного дня удосконалювався і зараз Воробус вийшов на якийсь, але рівень.

Досить приємно визнати, що багато людей чекають кожного дня все нові та нові пости від мене та від інших авторів, а якщо бути точним, то на блог заходить кожного дня більше як 2 тисячі людей. Половина з них вже має сайт закладений у закладці, що також приємно.

Інші автори блогу. Вони також час від часу пишуть пости на цьому ресурсі, але вони як це буває – приходять і зникають. Не така вже легка праця вести блог пишучи кожного дня.

Колись мене запитували чи не складно це мені робити? Відповідаю, не складно, головне не лінуватися і не пропускати дні. Скажеш собі, що я одтин день нічого не напишу, другий, третій, а потім і занепаде ресурс.

Звісно, є й інші автори, але фішка якраз в авторі блогу. Де б я не був, будемо щось писати. 🙂

Блог Воробуса і на далі буде намагатися радувати вас, дорогі читачі, цікавими постами, дай Бог лише здоров’я та наснаги.

З найкращими побажаннями, святковий як інколи Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*