ФК Карпати підняв ціни на квитки - Блог про Львів

ФК Карпати підняв ціни на квитки

А ціни то ростуть

Любить Воробус писати про спорт і нічого з цим не вдієш. Зараз у чемпіонаті України міжсезоння, яке триватиме аж до 10 липня, а вже 14 числа свій перший поєдинок нового чемпіонату має зіграти команда нашого міста – львівські Карпати.

Мабуть вже всі знають, яка ситуація зараз в клубі. Після незадовільних результатів у минулому сезоні, багаторічних лідерів було виставлено на трансфер і зараз команда повністю оновилася.

Як Карпати будуть грати у новому чемпіонаті – це досить таки цікаво, але відомо одне – на високі результати розраховувати не варто. Будьмо, все-таки, реалістами.

Команда буде награватися, мають підтримати вболівальники, але коли прочитав вчорашню новину, то трошки отетерів. Виявляється з нового сезону клуб збільшує ціни на квитки. І це при тому, що на матчі і так ходить мало людей.

Дивна політика клубу, аж дивно на це дивитися.

Відтепер, найдешевший квиток у фан-сектор буде коштувати – 30 гривень. Ці місця знаходяться за воротами і там переважно сидять так звані – «Завжди вірні».

Щодо решти вболівальників, то найдешевший квиток для них коштуватиме – цілих 40 гривень.

Щоб сидіти у центральних секторах із гаманця треба викласти 60-ть гривень, а під дахом – 100 гривень.

Також читайте:   Чому збірні не хочуть жити у нас під час Євро-2012?

Якщо порівняти із минулим сезоном, то ціни на квитки були: 20, 30, 50 і 80-ть гривень.

Люди ходили на футбол? Та нічого подібного, не більше 10-ти тисяч можна було побачити на стадіоні. Хіба що матчі із лідерами збирали більшу аудиторію.

До речі, забув сказати, що на матчі із Динамо, Шахтарем, Металістом та Дніпром вам доведеться викласти ще більше суму. Ціновий діапазон коливається від 40 і до 120 гривень.

Тепер спробую висловити думку про політику клубу. Звісно, керівництво самі собі хазяїни і роблять те що їм заманеться. Але, не вже клуб так обіднів щоб наживатися на своїх же вболівальниках.

Та люди і так не ходили на футбол, гри нема, то ж не доречним було би зменшити ціни на квитки? Був би я президент клубу, то би зробив квитки від 10 і до 50 гривень.

Пам’ятаю свого часу була кубкова гра між Карпатами та Чорноморцем, то квитки якраз були в такому діапазоні і що далі? Людей прийшло багато.

А через декілька днів гра чемпіонату із новими цінами – прийшла мізерна кількість людей.

Для кого цей футбол? Для футболістів, президентів чи для вболівальників? Відповідь риторична….

Фото: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 29.06.2013 пише:

    Та дим не про футбол піклується, а про свою кишеньку – звідси і ціни. А про гравців і говорити годі. Щось ніхто не купив виставлених на продаж гравців, напевно вони нічого не варті, от плетемось у кінці турнірної таблиці. 🙂

  2. Mastasilas 12.07.2013 пише:

    Ого, навіть у нас на Динамо ціни менші 😮
    Дивна політика клубу, навпаки ціни повинні бути такими щоб люди ходили та вболівали за команду

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*