Футбол. Чорногорія – Україна (погляд із середини) - Блог про Львів

Футбол. Чорногорія – Україна (погляд із середини)

Фан Тарас

Минуло вже цілих два дня як національна футбольна збірна України на виїзді досить таки впевнено перемогла свого суперника по групі – збірну Чорногорії з рахунком 4-0 і тим самим окрім трьох очок ще й помстилася за минулорічну поразку в Києві.

Нагадаю, тоді збірна ще Блохіна поступилася на стадіоні «НСК Олімпійський» із рахунком 0-1.

Тепер шанси на вихід із групи у команди Фоменка великі і ще й які. Головне не втрачати очок там, де дійсно їх треба здобувати. Маю на увазі ігри із тим же Сан-Марино і так далі.

Хто уважно дивився трансляцію поєдинку, ті бачили що у Чорногорії було багато й українських фанатів, а серед них і читач блогу – пан Тарас із компанією.

Ось його слова одразу ж після гри, цитую:

Виїзний матч збірної України проти Чорногорії ніколи не забудеться. Їхали в цю країну звичайно за перемогою, і навіть поспілкувавшись з багатьма нашими фанатами не сподівались на такий розвиток подій, на такий результат.

Також читайте:   Місто Болонья. Частина друга (фото)

Після матчу всі наші футболісти, тренери, лікарі, президент ФФУ дякували всім нам за таку шалену підтримку, а вона була ще тою.

Одним словом курорти Чорногорії забезпечили Україну вболівальницькою підтримкою. Навіть деякі фанати Чорногорії після матчу аплодували нашому сектору і нашій збірній.

Пісня «Червона рута», яка прозвучала на стадіоні ще і досі крутиться на язику і ми її співаємо їдучи зараз додому.

Мені вдалося зробити кілька фотографій із місця події і читачам блогу пропоную їх переглянути і поринути в атмосферу свята, яке я і мої друзі ніколи не забудемо.

Чорногорія - Україна

Фанати разом

Фани

Фан-сектор

Місцева поліція

Український фан

Висловлюю подяку пану Тарасу за надані фотоматеріали.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*