Футбол. Ще не вмерла Україна… перемагаємо на виїзді Чорногорію (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ще не вмерла Україна… перемагаємо на виїзді Чорногорію (відео)

Україна впевнено перемагає

Україна сьогодні довго не спатиме, а все тому, що саме в цей вечір українська футбольна дружина здобула гучну перемогу на виїзді над Чорногорією.

Писатиме ваш автор на емоціях, бо ще досі не можу повірити що після гнилого першого тайму і вилучення нашого гравця Зозулі збірна України у другому таймі каменя на камені не залишить від свого суперника.

Але, про все по-порядку. Отже, перед матчем багато говорилося про те, що в збірної України є великі проблеми зі складом, ми не зможемо перемогти і ця гра стане нашим останнім шансом у цьому відбірковому циклі в якому вже було так багато втрачено.

Та, як сказав мій хороший знайомий у команду завжди треба вірити і з часом вона віддячиться за це. Саме так сталося і вчора.

Розпочали українці матч чудово, багато атакували били по воротах, але найреальніший момент мали таки господарі поля. Вічініча вивели сам-на-сам із П’ятовим, нападник хитнув нашого воротаря, бив вже у пусті ворота, але влучив лише у штангу.

А потім ще відбулося безглузде вилучення нашого форварда – Зозулі. Роман відмахнувся від свого суперника і червона картка. Самі розумієте що таке грати без одного гравця більше як цілий тайм. Чесно, у перемогу вже не вірив. Думав якби то наші хлопці не програли.

Також читайте:   Результати жеребкування плей-офф Ліги чемпіонів і Ліги Європи

Початок другого тайму був валідольним, чорногорці кілька раз не забили, але тут як грім серед ясного неба відбувся наш гол. Ярмоленко пробиває, воротар м’яч відбиває і тут як тут на добиванні був Гармаш.

Ще більше нам стало легше, коли вилучили за друге попередження гравця команди Чорногорії. Після цього епізоду на полі була лише одна команда – Україна.

Коноплянка, Федецький та Безус просто таки познущалися над захистом господарів поля.

Слава Україні, саме такі крики лунали на трибунах місцевого стадіону в Чорногорії.

Звучить фінальний свисток, який фіксує впевнену перемогу збірної України із рахунком 4-0, а це означає, що наша футбольна дружина після цієї звитяги із аутсайдерів групи стає однієї із реальних команд, які можуть пробитися на чемпіонат світу 2014 року, який пройде на полях Бразилії.

Тепер команді Фоменка не треба втрачати очок із слабкими командами, такими як Сан-Марино і треба будь-що вдома зачепитися за очки із англійцями.

Віримо в Україну і сподіваємося що ми переможемо ще не один раз.

Насамкінець, пропоную ще раз згадати ці приємні хвилини гри переглянувши відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Олег 08.06.2013 пише:

    Ну це жах, скільки можна писати? Ще дві години назад заходив, не було статті. Так глянув, як часто оновляється блог і здивувався. По кілька статей на день – це важка робота.
    Не маю нічого проти, просто я вражений 😮 :rolleyes: :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*