Футбол. Товариський матч. “Сухі” нудні нулі із Камеруном - Блог про Львів

Футбол. Товариський матч. “Сухі” нудні нулі із Камеруном

Що буде з Чорногорією?

Як мені вчора сказав сусід, цитую: «Ігоре, як же погано що футбольні чемпіонати завершилися, вони ще не скоро відновляться».

На що ваш автор додав, що нічого, попереду матчі збірних, а ми, як завжди, будемо вболівати за Україну в якої з’явилися реальні шанси ще зачепитися за путівку на чемпіонат світу, що відбудеться наступного року на полях Бразилії.

Найближче випробування України вже зовсім скоро, а саме 7 червня підопічні Фоменка зіграють на виїзді із командою Чорногорії.

Не секрет, що ця гра є дуже важливою в турнірному становищі, тому якщо наші хлопці програють, то самі розумієте, що шансів потрапити на чемпіонат світу буде ой як мало.

Готуватися до гри із Чорногорією якось треба, тому федерація футболу запросила на товариський поєдинок – збірну Камеруну. Воно то все добре, тренувальний процес проходить, але моя думка така, що подібних матчів не потрібно або ж коли команда буде приїздити, то нехай везе основний склад.

Ну от, що це вчора таке було? У збірної Камеруна не було багато основних гравців, а наша збірна замість того щоб набити їм повну торбу ходила по полі і валяла дурака.

Люблю я розділяти матч на частини і ось зроблю те ж саме і сьогодні. Так от, матч між збірними України та Чорногорії можна розділити на 4 частини.

Також читайте:   Реал декласує Барселону (відео)

1 – всі спали. Що я маю на увазі? Початок поєдинку пройшов скучнувато, команди били по воротах рідко, і лише воротар гостей потішив, коли ледве собі не привіз гол (невдало вибив на Селезньова).

2- моменти Камеруна. Що б там не казали, але гравці цієї команди були точнішими ніяких 0-0 би не було. Принаймні двічі команду дійсно рятував кіпер України – П’ятов, який відбив просто таки шалені удари. Де були гравці нашої команди? Напевно спали швидше за все.

3- підтримка стадіону. Кілька днів тому заради цікавості спробував глянути а скільки ж квитків ще залишилося на цю гру і користується матч попитом. Останнього явно не було, але був дуже здивований, коли люди на футбол прийшли і команду активно підтримували.

Хоча б заради них українські футболісти мали б бігати.

4- забігали, але зробили це вони аж в останні 10-ь хвилин, коли чудові нагоди забити мали Гусєв та Зозуля. Не пощастило, хоча було би дуже шкода гостей якби Україна таки перемогла.

Що далі? Матч із Чорногорією. От чесно скажу, навіть не знаю чого зараз слід очікувати від суботньої гри. Хочеться щоб перед такими матчами ми дійсно грали із сильними збірними, а не ходили відбували номер.

Фото: comments.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*