Футбол. Враження від перших поєдинків об’єднаного турніру (відео) - Блог про Львів

Футбол. Враження від перших поєдинків об’єднаного турніру (відео)

Перемога є

Вчора в Москві та в Києві стартував об’єднаний турнір між російськими та українськими командами, який розглядається перш за все як підготовка до національних чемпіонатів, а по-друге, як таке собі прев’ю до об’єднаного чемпіонату про який так багато балакають.

Як завершилися вчорашні матчі, яке враження вони справили на вашого автора та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Розпочнемо із матчу за участю Спартака та нашого Динамо. Скільки говорилося про одвічне протистояння, про емоції, які вирують на цих поєдинках. Натомість що ми побачили? Нудний поєдинок і якби не назви команд, то я б подумав що між собою грає там Говерла та Волинь.

І то, вони би грали цікавіше. Скучно…. Так, розумію, зараз міжсезоння, багато гравців не в оптимальній формі, але тоді для чого взагалі проводити цей турнір?

Одні гравці грають, інші ні, цікавості нема жодної. Мінімум моментів з боку обидвох команд, і, як наслідок, перемогло Динамо, бо суддя поставив спірне пенальті, яке вдало реалізував Гусєв.

Потім була гра між російським Зенітом та нашим Шахтарем. Вже стає смішно, що гра проходила в Києві. Вже би можна було для напруги зробити ту ж гру десь у Москві. Що там мало стадіонів?

Також читайте:   15-річний Юрій Яремчук дебютував у FAVBET Екстра-лізі

А так людей на гру прийшло малувато, команди грали також не оптимальними складами. Так, гра була цікавішою чим та попередня гра між Спартаком та Динамо, але якщо порівняти вчорашнє протистояння із тією ж Лігою Чемпіонів – це зовсім інші справи.

А потім з поля вилучили гравця Зеніта і гра взагалі зникла. Більше атакував Шахтар і під кінець гри Коста таки гол забив.

Чесно скажу, що в середині другого тайму розпочався поєдинок між збірними Іспанії та Італії, то там було цікавіше і я більше дивився цю гру.

В неділю турнір продовжиться поєдинками між Динамо та Зенітом і Шахтарем та Спартаком. Думаєте буде цікавіше? Сумніваюся, хіба що людей більше прийде на стадіон.

Хоча, я можу помилятися.

Щодо об’єднаного чемпіонату, то моя думка така, що він себе не виправдає. Так, перший сезон люди будуть ходити на футбол, їм буде цікаво, а потім набридне і буде така ж явка глядачів як і на матчі чемпіонату України.

Хочете грати із російськими командами, то треба робити подібні турніри як вчора, але ставити умову – грати основними складами, ну і бюджет зробити солідний.

Одним словом, багато питань….

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашніх поєдинках:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*