Футзал. Чемпіонат України. Енергія бере впевнений реванш у Луганську (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія бере впевнений реванш у Луганську (відео)

Ільків вдало дебютує

Після того, як у суботу львівська Енергія поступилася луганському ЛТК із рахунком 0-9, в неділю перед командою було поставлено чітке завдання – взяти реванш і з перемогою поїхати до Львова.

На радість львівських вболівальників футзалу це завдання було виконано, але про все по-порядку.

Розпочну свою розповідь із того, що у порівнянні із суботнім жахом в неділю у складі Енергії відбулися зміни. Дебютував у чемпіонаті кіпер «енергетиків» – Ільків, вийшов на паркет – Павленко. І варто сказати, зіграли ці гравці добре, особливо воротар. Помітно, що молодий кіпер хоче грати.

Гра. Вона була цікавою лише на початках, коли спочатку львівська команда забила і господарі майданчика одразу ж відігралися.

А потім забивали лише «енергетики». У чомусь допомогли їм і фоли господарів. Ще до завершення першої 20-ти хвилинки вони перебрали 5 фолів.

У підсумку голи двічі Коваля, Чепорнюка та Коваля і 4-1 після першого тайму.

Друга половина зустрічі, і це не дивно, розпочалася із штурму від господарів поля, голу Безсалова, але як це часто трапляється – голи більше залітали лише в одні ворота – луганські.

Овсяннников та Струк доводять рахунок в зустрічі до 2-7 і стає зрозуміло, що перемоги Енергія вже сьогодні не відпустить.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 1:1 Енергія (відео)

До честі господарів паркету вони таки билися до завершення гри і зусиллями Рося, Свірідова і все того ж Безсалова змогли відіграти ще три м’ячі, але більше зусиль і часу не вистачило.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 7-5, а це означає, що рахунок у «бронзовій» серії стає 1-1 і тепер володар медалей цілком ймовірно визначиться у Львові. Хоча, якщо команди переможуть по одному разу, то на суперників очікуватиме 5-й поєдинок і знову ж таки в Луганську.

До речі, хто захоче відвідати поєдинок за участю Енергії та ЛТК, то зазначу, що він відбудеться в суботу, 8 червня. Початок о 13 годині.

Також, паралельно із «бронзовою» серією проходить серія за золоті медалі, у якій між собою зустрічаються – харківський Локомотив та івано-франківський Ураган. І тут також рахунок у серії зрівнявся.

Ураган протягом усього недільного матчу програвав, чудом врятувався в основний час, а в серії пенальті команда Гупаленка була сильнішою. Тому, і тут цілком ймовірно, що все вирішиться в Івано-Франківську.

Що ж, чекаємо поєдинків, вболіваємо за Енергію, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між нашими футзалістами та гравцями команди ЛТК.

Фото: energia.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*