Футзал. Чемпіонат України. Енергія перемагає ЛТК та робить рахунок у серії 2-1 (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія перемагає ЛТК та робить рахунок у серії 2-1 (відео)

Енергія вдруге перемагає

Футзальний чемпіонат України підходить до завершення, якщо все буде добре, то командам залишається зіграти ще по одному поєдинку щоб остаточно визначити склад команд, які отримають цього року медалі.

Нас перш за все цікавить львівська Енергія, яка у ці в місті Лева проводить поєдинки за підсумкове третє місце в чемпіонаті із луганським ЛТК.

Після того, як команда Косенка на виїзді один раз перемогла та один раз поступилася «бронзова» серія переїхала до Львова і щоб «енергетикам» здобути медалі треба двічі перемагати і не затягувати все до ще одного поєдинку в Луганську.

Вчора якраз і було зроблено почин, бо Енергія перемогла із рахунком 7-3.

Розпочався поєдинок із атак гостей. Вони раз за разом били по воротах господарів паркету, але то захист, то кіпер «енергетиків» діяли вдало.

І десь так і думалося, що все триває до голу. Як тільки Енерігя забила луганчани посипалися, а сталося це на 13 та на 14 хвилині, коли відзначилися Овсянников та Коваль. Кузь «ЛТК» правда один гол відіграв, але той же Коваль, Овсянников та Свірідов (автогол) довели рахунок у зустрічі до 5-1 на користь львівської команди.

У другій 20-ти хвилинці господарі віддали ініціативу гостям, ті довгий час грали із 5-им польовим, але все що вдалося в цей час їм, так це забити ще два голи на що Енергія відповіла також двома голами. Відзначилися – Рогачов та Макаєв.

Також читайте:   Василь Кобін про: взяти суддям у Першій лізі, сільський туалет та відносини з Луческу (відео)

Плюс «гірчичники» в гостей отримали їхні лідери – Рось та Кузь, які в неділю не зіграють і це велика втрата для луганської команди.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 7-3, а це означає, що рахунок в серії стає 2-1 на користь львівської команди.

Сьогодні о 13 годині відбудеться ще один поєдинок цих команд. Місце – палац спорту «Галичина». Ваш автор обов’язково сходить на цю гру і згодом поділиться своїми враженнями від побаченого.

Щодо «золотої» серії, то там також є своя інтрига. Вчора в Івано-Франківську відбувся також третій поєдинок між місцевим Ураганом та харківським Локомотивом.

Основний час завершився внічию 0-0, а ось у серії пенальті кращими були «ураганівці» і тут також рахунок у серії став 2-1 на користь господарів. І цілком можливо тут також все може визначитися в неділю. Початок о 15 годині.

Чекаємо поєдинків, вболіваємо за Енергію, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Енергією та ЛТК:

Фото: futsalltk.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*