Футзал. Чемпіонат України. Енергія здобуває бронзові нагороди (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія здобуває бронзові нагороди (відео)

Лише бронзові

Вчора був вихідний день, а отже у вашого автора було достатньо часу щоб провести його з користю. Довго не думав і вирішив сходити на футзальний поєдинок у якому між собою зустрічалися львівська Енергія та луганський ЛТК.

Десь так і думав, що саме у цій грі вирішиться доля бронзових медалей. Щоб їх здобути «енергетикам» просто треба було перемогти свого суперника. Супернику ж треба було і вчора вигравати і згодом їхати в Луганськ і там ще перемагати.

Після суботнього поєдинку цих команд гості в недільній грі недорахувалися своїх двох лідерів: Рося та Кузя, які пропускали цю гру через перебір жовтих краток. І скажу чесно, щоб там не говорив після гри їхній тренер, але цих гравців не вистачало і ще й як.

Традиційно перша половина зустрічі пройшла у дуже напруженій боротьбі. Помітно було, що особливо ЛТК були дуже налаштовані на гру. Не сказав би що в Енергії не було подібного, але як можна собі на рівному місці буквально за хвилину привести три стовідсоткових моменти?

От якби гості їх реалізували, то ще не відомо якби завершився цей матч. А так взяла і забила Енергія. Львів’яни заробили кутовий, пішла подача на Коваля і Сергій невідпорно пробив під поперечину.

Також читайте:   Фінальний етап чемпіонату України з футзалу (U-11). Як це було

Саме за мінімального рахунку і завершився перший тайм цього матчу.

Друга ж 20-ти хвилинка розпочалася із атак гостей і це не дивно. Їм треба було відіграватися і вони всіма силами пішли в атаку. До пори, до часу Енергію виручав їхній кіпер – Кардаш, але і він був безсилий, коли на 25 хвилині чудовий удар вдався Шпигарю.

1-1 і грати стало набагато веселіше. Щоправда радість гостей була не довгою, адже вже через хвилину Рогачов робить рахунок 2-1 на користь своєї команди.

Гості кинулися всією командою відіграватися, випускали п’ятого польового гравця, але натомість отримали ще два голи у свої ворота. Їх автором став – Денис Овсянников.

Особливо красивим вийшов третій гол, тому що як це Денису вдалося влучити із нульового кута відомо лише йому.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу нашої команди із рахунком 4-1, а це означає, що саме львівська Енергія здобуває бронзові нагороди сезону 2012/2013. Звичайно що це крок назад, але підсумки підведемо вже у найближчих статтях.

Потім ще було фото на пам’ять, нагородження і подяка гравців своїм вболівальникам.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*