Футзал. Друга ліга. Група Здоров’я 5:2 Фанат (Воробус вдало дебютує)

Заставний забиває

Насиченими виявилися вихідні для вашого автора. Про все оперативно написати не встигаю, тому по мірі можливості оновлюю інформацію на блозі.

Про що будемо говорити сьогодні? Перш за все про те, що вчора Воробус знову дебютував у черговій футзальній команді, на цей раз в 2 лізі любительського міні-футболу Львівщини.

Як відбувся дебют Воробуса, чи вдало зіграла його нова команда та багато іншого читайте далі.

Чесно скажу, вирішив із футболом зробити паузу і не планував грати хоча б місяць, але так вже склалися обставини, що ваш автор не відпочиватиме і знову ж таки порине у світ гри.

За кого грає Воробус? Справа у тому, що мої давні знайомі заявили команду, яка має назву – «Група Здоров’я» на другу лігу любительського міні-футболу Львівщини. У перших двох турах ваш автор не грав, а вчора таки дебютував.

Хто був нашим суперником? Команда називається – «Фанат». У перших турах хлопці із цієї команди губилися на полі, але з кожним туром вони все більше додають і вчора поставили досить таки хорошим колективом.

Протягом першого тайму вони мали достатньо таки велику кількість моментів щоб відзначитися, але наш інший воротар рятував команду. А потім як кажуть, спрацювало старе футбольне правило – не забиваєш ти, заб’ють тобі. «Фанат» заробляє пенальті і його вдало виконує капітан нашої команди – Віталій Заставний.

Також читайте:   Футзал. Воробус вдало дебютує за команду "Нові Імена"

До завершення першої половини гри команди ще по одному разу відзначилися, а ось на другу 20-ти хвилинку вже вийшов ваш автор.

Як відіграв? Не сказав би що погано, навіть достатньо таки добре, але в одному епізоді невдало вибив м’яч після якого згодом забили.

Щодо гравців команди «Група здоров’я», то у другій 20-ти хвилинці більше шансів своєму супернику ми вже не дали. Якби гравці реалізували все що створили, то рахунок міг би бути значно кращим, а так 5-2 на користь команди «Група здоров’я».

Особливо красивим видався гол, який забив знову ж таки наш капітан Віталій Заставний. Він по черзі обіграв кількох суперників, і потім ще й кинув «між іншим» воротарю команди «Фанат».

Гра завершилася, перемога в кишені, але розслаблятися аж ніяк не можна. Попереду нові матчі, в яких треба здобувати неодмінно перемоги.

Після 3-ох турів ми перебуваємо на третій сходинці в турнірній таблиці і маємо в активі 6 залікових пунктів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*