Футзал. Енергія ганебно програє у Луганську (відео) - Блог про Львів

Футзал. Енергія ганебно програє у Луганську (відео)

ЛТК перемагає Енергію

Футзальний сезон 2012/2013 в Україні потрохи підходить до свого завершення. Залишилося лише дізнатися хто стане чемпіоном і хто буде мати підсумкове третє місце.

Як відомо, львівська Енергія у півфіналі плей-офф поступилася харківському Локомотиву і тепер максимум на що може розраховувати, так це бронзові медалі. Хоча, знаючи амбіції львівської команди можу сказати, що бронза для них буде лише слабкою втіхою.

Але, і її вони не здобути. Вчора як глянув гру «енергетиків», то просто отетерів. Так не можна відноситися до своїх професійних обов’язків. Ви спитаєте що ж такого кримінального наробили гравці Енергії?

Відповідаю, вчора у Луганську стартувала серія до трьох перемог за участю місцевого ЛТК та нашої Енергії. І львівська команда дуже розчарувала.

Підопічні Косенка програли цю гру без шансів із рахунком 0-9. І врахуйте ще той факт, що програли не самій найсильнішій команді. Так, ЛТК молода команда, амбіційна, але ж і в Енергії грають не останні люди у футзалі.

Все-таки, помітно що Енергія із Павленком та Легчановим у складі і без них – це зовсім різні команди. Як відомо, ці гравці зараз травмовані і зможуть зіграти лише у львівських матчах.

А без них роль лідера нема на себе кому взяти. У першій 20-ти хвилинці Енергія ще щось пробувала протиставити своєму супернику, багато рухалися, били по воротах, але фарт був на боці луганчан і плюс дуже добре у воротах стояв їхній кіпер – Савенко.

Також читайте:   Благодійний турнір «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ». Представляємо суперників

3-0 після першого тайму здається сенсаційним результатом, але якщо врахувати що у другій 20-ти хвилинці ЛТК забив ще 6 м’ячів, то розумієш що добре, а що ні.

Після гри тренер Енергії сказав що гравці були не готовими до гри. Чого так сталося? Не знаю що у воротах робили воротарі?

Щось мені здається ця поразка боком може вилізти не одному гравцю команди. Головне щоб висновки були зроблені відповідні.

Звучить фінальний свисток, який фіксує побоїще львівської Енергії із рахунком 0-9, рахунок в серії стає 1-0 на користь ЛТК. Сьогодні, 2 червня відбудеться повторна гра цих команд і будемо сподіватися, що висновки із вчорашньої поразки будуть зроблені і команда заграє так як вміє.

Насамкінець скажу, що у першому матчі за золоті медалі Локомотив переміг Ураган із рахунком 5-0, що теж доволі несподівано. З мінімальним рахунком якби програли, то ще би зрозумів, але ж не із 5-0.

Чекаємо нових матчів і, звісно, що бажаємо перемог нашій команді – львівській Енергії.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*