Контролери зникли із автобусів та маршрутних таксі - Блог про Львів

Контролери зникли із автобусів та маршрутних таксі

Контролерів нема

Сьогодні надворі п’ятниця, 7 червня, останній робочий день тижня і люди вже всі рахують години, хвилини щоб піти з роботи та відпочити. Погода нарешті стабілізувалася, тому вихідні мають бути насиченими.

Але, Воробус так не думає, бо він працює. 😀

Жарти, жартами, а ми будемо в сьогоднішній статті знову говорити про проблеми, а саме про мій улюблений транспорт.

Справа у тому, що, як відомо, кілька місяців тому назад весь Львів охопила новина, що у маршрутних таксі будуть видавати квитки і якщо їх не буде, то за це будуть штрафувати спеціальні контролери.

Люди одразу ж задумалися за штрафи, а їх називали у розмірі від 30 і до 40 гривень за проїзд «зайцем».

Бувало навіть зранку їдеш на роботу, то всі просять передати разом із рештою квиток, добросовісні водії видавали їх всім підряд, і навіть бачив як згадувані мною контролери заходили і просили людей брати квитки, а з водіями сварилися щоб ті видавали талони.

Нікого правда не штрафували, бо це ще не було законодавчо оформлено, але все ж хоч якийсь але облік вівся.

Як це часто буває – часи минають, до всього звикається і останнім часом зауважив що як квитків не видавали, так і не видають. Причина? А просто контролери більше не ходять у автобусах. Штрафів так і не ввели, люди і так вже все знають що квитки треба брати і експеримент себе вичерпав.

Також читайте:   Ремонт вулиці Пасічної: повний дурдом

Сьогодні зранку Воробус їде на роботу, зайшов у автобус та там навіть згадки нема про квитки, водій їх просто десь заховав. А мені вони що потрібні? Я думаю якби то влізти у маршрутку і вчасно доїхати до свого місця призначення. Так само як і я роблять інші люди.

Але, це ще не все по маршрутках, виявляється перевізники знову почали масово кричати щоб підвищувати плату за проїзд з 2-х гривень і до трьох гривень. Облік не ведеться, тому можна сказати що і п’ять гривень треба робити.

Одним словом бардак, який буде тривати ще досить таки довго. Щоб подібного не було треба переходити таки на електронний квиток, так як є у всій Європі. Тоді і облік буде, і умови проїзду будуть кращими і всі мають бути задоволені.

А так… як їздили, так і будемо їздити і на далі….

У найближчих статтях читайте про те як знову ж таки міська влада заговорила про трамвай. Вже скільки років минуло від часу початку робіт і все нічого не зроблено. Хоч бери і збирайся цілим блогом і добудовуй самим цю колію.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

А ви, читачі блогу, берете квитки при посадці у маршрутні таксі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. vrubli 08.06.2013 пише:

    Квитків не брала і не беру, більше того, водії самі не рвуться комусь їх давати, бо видно бояться, що поки одному вручать квиток троє інших зайцем влізуть.
    А контролерів, до речі, жодного разу і не бачила.

  2. Олег 08.06.2013 пише:

    Які квитки? …в автобусах? Не знаю, чи треба. Мені здається, що люди оплачують проїзд. Принаймні в маршрутних таксі точно. Рідко буває, що заєць проїде.
    Можливо бути таке, що при введенні квитків, навпаки побільшає зайців. Бо коли людина заходить, то зразу дає гроші, якось не зручно коли не даєш. А з квитками трохи простіше в цьому плані.
    І взагалі ті нововведення іноді комарять, то так роби, то не так… Я у Львові не часто буваю і можу їхати в транспорті на “своей волне”, бували випадки 🙂

  3. Архіваріус 08.06.2013 пише:

    Безквитковий проїзд поповнює бізнесу чорну касу. 👿

  4. vrubli 08.06.2013 пише:

    Олег, та ні зайців хоч греблю гати.
    Неодноразово бачила як людина заходить і не платить. Інколи навіть робила зауваження. Без толку…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*