Літо наступило? - Блог про Львів

Літо наступило?

Літо-2013

Сьогодні надворі 1 червня, перший день літа, але, дивлячись по погоді, літом щось не дуже і пахне. На 11 годину ранку падає дощ і то такий проливний, що навіть за 1517 не хочеться вибігати, а хотілося би його випити сьогодні, коли вихідний день.

Коли стабілізується погода, чого слід очікувати від цьогорічного літа та багато іншого читайте далі.

Розпочну із того, що завжди дивувався людям. Коли тепло – вони хочуть щоб падав дощ, коли холодно, то хочуть щоб було тепло. Не розумію я їх і завжди кажу, що не треба нічого просити, все якось само стабілізується.

Ну от, два тижні тому в Україну прийшло тепло, всі так раділи, але коли люди посадили городи, то почалися розмови, що сухо, треба дощу і він таки почав падати. Але, якби ж то той дощ падав один день, а то як занеслося, то падає, падає, падає, і навіть зараз падає.

Тепер люди вже починають просити тепла. Не треба нічого просити!!!!

Що кажуть синоптики? За їхніми прогнозами до середини червня слід очікувати такої ж погоди як і зараз, принаймні до 14 червня прогноз для любителів тепла невтішний. Дощ, дощ, і температура повітря +20-+22 градуси вище нуля.

От тобі і літо і його примхи, добре що хоч заморозків у травні не було.

Також читайте:   Якою буде погода на вихідні?

Яким буде цьогорічне літо? Це питання також цікавить багатьох людей, бо червень-серпень – це пора відпусток і хочеться дійсно відпочити нормально.

Так от, за прогнозами синоптиків, літо-2013 обіцяє бути спекотним та із дощами. Останні будуть переважно у червні, а на початку липня мають припинитися і буде по-справжньому тепло.

Також ці ж синоптики кажуть, що цьогорічне літо буде одне із найдовших, бо вже наступить осінь, а літні температури все будуть та й будуть. І лише у жовтні місяці почне холодати.

Не секрет, що клімат у нашій країні змінився і тепер важко спрогнозувати погоду. Згадайте лише які снігопади були у березні місяці. Краще такого більше нам не треба. Тому, єдиним переживанням влітку є те, що є велика ймовірність гроз і паводків.

Тому, літо я зустрічаю із двоякими враженнями.

Вихідні розпочалися, треба гарно відпочивати і нехай жодні примхи погоди не зіпсують вам настрій, тому що у природи – нема поганої погоди.

До речі, кажуть, що нашим людям набридли моря і вони цьогоріч будуть віддавати перевагу відпочинку на озерах, річках і так далі.

А де ви будете відпочивати цього року?

У найближчих статтях очікуйте поради та думки з приводу цієї теми.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*