Літо – сезон масових травм? - Блог про Львів

Літо – сезон масових травм?

Травми

Літо наступило, наче все має бути добре, це не зима щоб люди зазнавали травми, але це зовсім не так.

Останнім часом все більше й більше чую від своїх родичів, друзів, просто знайомих про те, що вони масово отримують травми.

Чому так, як з цим боротися і коли це завершиться читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що є хороші новини. Вашому автору нарешті зняли гіпс і тепер на Воробуса очікує довгий процес відновлення. Я сподіваюся вже принаймні за два тижні робити мінімальні пробіжки і звісно що повернутися з часом у футбол.

Та, те як я зламався на рівному місці буду пам’ятати ще довго та і це стане для мене великим уроком.

Сидить Воробус у гіпсі, читає книжки, аж раптом дзвонить колега і розповідає що отримав нещодавно таку ж травму як і ваш автор. І, що цікаво, теж на рівному місці. В нього правда все обійшлося без гіпсу, але ходити він нормально не може.

Родичі також цікаві. Один руку зламав, інший вивих отримав, а колега і взагалі йшов ввечері додому, п’яний не був, і так піднімався по сходах що травмував серйозно ногу і тепер має вимушену відпустку.

Якась диверсія проти людей чи що? Вчора от читаю повідомлення мого знайомого – Максима, той він теж пише що на вихідних грав футбол і зламав два пальця. Вердикт лікарів зараз – сидіти вдома та лікуватися. Ось так от.

Також читайте:   Як бажання грати у футзал перемогло травму. Частина перша

Чому все так відбувається? Як від вберегтися від травм?

Якщо б це ще була весна чи та ж зима, то можна було би все списати на недостатню кількість вітамінів, які споживають люди, але це не так.

Зараз надворі літо, фруктів, овочів стільки що просто йди і купляй їх, що люди і роблять. Тому, цю причину тому відкидаємо.

Відсутність кальцію. Як відомо, саме останній допомагає зміцнювати людські кістки. Не знаю як там хто, а Воробус їсть його багато, тому теж варіант відпадає.

Власна необережність. Оцей варіант найбільш ймовірний. Те, як отримав травму ваш автор трохи дивно, бо міг уникнути її. Моя команді тоді програвала без варіантів і просто треба було поберегтися. Хоча, друзі мені кажуть, що це спорт і від травм ніхто не застрахований.

Збіг обставин. Це також найбільш ймовірна причина отримання травм. Так інколи буває, що от щастить, щастить, а потім в один момент настають проблеми.

Тому, підсумовуючи сьогоднішню публікацію скажу, що нікуди не поспішайте, бережіть себе і все буде нормально. А людям, які зараз як і Воробус на лікарняному раджу набратися терпіння.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Max 26.06.2013 пише:

    Не грайте футбол босяком, це небезпечно

  2. Vorobus 26.06.2013 пише:

    Max, :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: і взутим також небезпечно :rolleyes:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*