Львів знову перерили - Блог про Львів

Львів знову перерили

Вулиця Січових Стрільців

Вчора у Львові пройшов сильний дощ, через нього кілька вулиць було підтоплено, кілька районів залишилося без світла і так далі. За пробки на вулицях я вже мовчу, на авто переїхати було вкрай складно.

Але, не тільки негода робить пробки на дорогах. Справа у тому, що із приходом тепла у місті Львові почастішали ремонти доріг. Нещодавно вашому автору довелося побувати у центрі нашого міста і подивитися де ж ремонтують дороги і де, відповідно, можна наштовхнутися на затори на дорогах.

Розпочнемо із вулиці Пекарської. Минулого року тут робили ділянку дороги від вулиці Івана Франка і до вулиці Туган-Барановського. Цьогоріч же ремонт Пекарської продовжено і ремонтуватимуть ділянку від тієї ж вулиці Туган-Барановського і до вулиці Чехова.

Вулиця Пекарська

Коли проходив по цій вулиці там так все розрили, стільки техніки ніби не дорогу ремонтують, а шукають мамонта. Тому, якщо маєте можливість не суньтеся на цю вулицю, бо дійсно важко її переходити не те що проїхати.

Коли ваш автор спитав одного із робітників до коли тут планується ремонт він відповів, що до 1 вересня мають завершити всі роботи. Тому, пробки тут будуть ще довго, бо зараз всі авто їдуть через вулицю Братів Тершаківців.

Ремонт

Йдемо далі. Вулиця Горбачевського. На перший погляд вулиця не така вже і головна, але хто їздить на авто, той знає що саме цією вулицею гарно спускатися із вулиці Чупринки.

Також читайте:   І знову Воробус зустрів неадеквата

До 22 червня Горбачевського також закрили на ремонт і тепер на вулиці Сахарова та Чупринки можна спостерігати затори і ще й які. Добре, що в деякій мірі допомагає світлофор.

Вулиця Січових Стрільців. Не знаю чого я поперся до університету Франка, але коли проходив повз вулицю Січових Стрільців також жахнувся. На вулиці повно техніки, робочі здирають асфальт, все перерито, і само собою авто теж не їздять.

Маршрутки, які їхали по цій вулиці їдуть тепер до університету Франка, а авто хто як: хто по вулиці Дорошенка, хто знову ж таки до університету. Тут також часто можна спостерігати пробки, особливо це можна помітити в час пік.

Якщо ще й тролейбус туди заїде чи великий автобус, то запізнення на роботу вам гарантоване.

Додам, що ремонтуватимуть вулицю Січових Стрільців до 3 липня включно, після чого її відкриють.

Що далі? Точно не знаю, але мені здається цього року ще будуть ремонтувати вулицю Городоцьку. З одного боку трамвай №6 таки їздить, а ось з іншого?

Якби там не було, ремонти продовжуються, тому будьте готовими стояти десь у пробках.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*