Мода на брутальні мультики? - Блог про Львів

Мода на брутальні мультики?

Happy Tree Friends

Вчора у вашого автора був веселий день. Чому так? Справа у тому, що відома людина пан Марсело мене дуже повеселив. Спершу він показав Воробусу дуже цікавий мультик, а потім ще й порадив глянути досить таки хороше кіно.

Про фільм я розповім у чергових статтях на блозі, а сьогодні про мультик.

Ви одразу ж скажете, що у автора блогу заграло дитинство в одному місці, принаймні одна дівчинка таке мені вже казала коли я пошкодив ногу. Так от, відповідаю, а чого б і ні?

Треба ж колись повеселитися, не завжди ж думати про погане, тим більше що Воробус на лікарняному.

Як це все сталося. Спілкувався я із нашим читачем – паном Марсело і от через деякий час він мені кидає посилання на досить цікавий мультик – Happy Tree Friends. Суть його проста – мультиплікаційні герої (їх там близько 20-ти) гарно проводять час, буває романтика, буває відпочинок і в один момент вони гинуть трагічною смертю.

Мене так розсмішив цей мультик, що переглянув всі серії, а до слова, ще кілька років тому цей мульт був дуже популярним як в Америці, так і у нас. Хоча, читав що в Росії його навіть заборонили показувати через насилля або ж показували дуже пізно вночі.

Що можу сказати від себе? Та там таке насилля якби ви вночі вбили комарика на вікні, це свого роду мультик із чорним гумором. Загалом у серіалі – 156 епізодів.

Також читайте:   Таксі 5

Читав, що в останньому сезоні просто творці фільму написали що герої померли.

Воробус вирішив перевірити як же відреагують друзі та знайомі на цей мультфільм і кинув лінк на досить таки трагічну серію людям.

Реакція, звісно, була дуже різною. Ось кілька цитат:

«Ігор, ти здурів, та ну тебе з твоїми мультиками….»

«Прикольно, повеселив ти мене…»

«Старенький мультик, приємно його пригадати…»

«Ти з своїм гіпсом помішався?»

«І не соромно тобі таке кидати?»

«Ахахахах…»

«Ого, ото історія кохання…..».

А ще багато хто взагалі промовчав. Напевно чи то були шоковані від мультфільма або ж просто не хотіли нічого мені відписувати. Ну, це їхнє право.

Я ж скажу, що це всього лише жарт, і хто хоч трохи має почуття гумору, той його сприйме.

Повертаючись до пана Марсело, то він так захопився цим мультом, що навіть замовив собі спеціальну футболку із героями. 😀

Воробус ще також думає чи то таке собі зробити чи ні, подумаю…..

Підсумовуючи сьогоднішню публікацію скажу, що зараз в Інтернеті є дуже багато різної інформації як поганої, так і хорошої. І як ви думаєте, діти її можуть переглянути? Ще й як можуть, тому треба вести над ними контроль.

Мультик – Happy Tree Friends до 16-ти я би не радив дивитися….

А як ви, читачі блогу, відноситеся до цього мультфільму?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Arden 02.07.2013 пише:

    незнаю, мене такі мультики завжди “напрягали”… тупий американський гумор.. і уяви реакції дітей, які дивитимуться такий мультик, що вони собі потім думатимуть і що робитимуть

  2. Stakeholder 02.07.2013 пише:

    Arden, чорний гумор теж гумор, і до чого тут американський чи ні? і хто сказав, що ці мульти для дітей?) їх що по cartoon network показують?)

  3. Vorobus 02.07.2013 пише:

    Arden, норм мульт, навіть гопніку сподобалося 😆 😆 😆

  4. Arden 02.07.2013 пише:

    :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*