Нашестя комарів в Україні - Блог про Львів

Нашестя комарів в Україні

Комарі

Як відомо, Воробус зараз на лікарняному й досить таки уважно спостерігає за подіями у світі. Але, навіщо нам світ, якщо і в Україні є багато цікавого. Шкода лише що із присмаком негативу.

От буквально вчора ваш автор вперше після того як мені наложили гіпс вирішив піти погуляти. З потугами вийшов на вулицю, пішов в садочок і вже почав насолоджуватися повітрям як тут мене почали діставати вони.

Поруч біля мене сидів сусідній кіт, то я ще такого не бачив щоб по 10-ть штук налітало на кота і останній буквально таки втікав.

Якщо ви не здогадалися, то скажу, що мова йде про комарів, які цього року таки буквально заполонили нашу країну.

Як вберегтися від комарів чому вони так нападають на людей та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Не подумайте, що комарі кусали згадуваного вище кота. На Воробуса вони теж нападали і то масово, тому прийшлося обмежитися гулянням тривалість 10-ть хвилин. А більше і не можна, бо неможливо всидіти.

Колись «кровопивці» кусали зранку і ввечері, а зараз цілодобово. Таке враження складається, що комарів давно не було і вони зараз хочуть надолужити втрачене.

Згодом ваш автор вже не виходив у садок, а сів собі біля хати й спостерігалася та сама ситуація. Комарі підлітають кучками і просто таки нападають на свою жертву.

Також читайте:   Як працюють експрес-тести на антиген

Читав багато різних газет, інтернет і спеціалісти кажуть, що таке нашестя комарів пов’язано із дощами, які ще донедавна падали у Західній Україні.

Під час вологості утворюються все нові та нові личинки комарів і потім вони просто вилазять і кусають людей, тварин і так далі.

Як вберегтися від комарів? Все просто, треба йти в аптеку і купляти спеціальні засоби проти комарів. Але, фахівці попереджають, що треба використовувати засіб досить часто, бо при такій жарі засіб діє лише 2-3 години, а потім знову комарі тягнуться до вас.

Також комарі не люблять диму, тому якщо ви перебуваєте на природі, в Карпатах чи десь іншому місці, то бажано розвести вогонь.

Щодо хатніх приміщень, то комарі тягнуться до хати тому, що в приміщеннях є волога, а надворі спека, тому оптимальним захистом є поставити спеціальні сітки на вікна. Ви ж не будете сидіти при зачинених вікнах?

Або як варіант є спеціальні засоби, які треба запихати в розетку.

Якщо літо буде спекотним і дощі припиняться, то не виключено що комарі зникнуть, тому бережіть себе, ведіть боротьбу з комарами і нехай ніхто вам не заважає нормально відпочивати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*