Підсумки виступу Карпат у сезоні 2012/2013 років - Блог про Львів

Підсумки виступу Карпат у сезоні 2012/2013 років

Карпати у сезоні 2012/2013

Ні для кого не секрет, що зараз в Україні та в Європі загалом настало футбольне міжсезоння. Чемпіонати завершилися, лише збірні можуть повернути вболівальників на стадіон.

Збірна, збірною, а Львів безперечно перш з все цікавить місцева команда, а такими у Львові є Карпати, які в сезоні 2012/2013 знову розчарували своїх фанатів.

Що вдалося, а що не вдалося цього сезону, що буде далі з командою та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Розпочну із того, що сезон Карпати знову ж таки провалили.

Перед сезоном на гравців покладалися великі надії, були надії потрапити у єврокубки, а вони як і в сезоні 2011/2012 зайняли всього лише 14 місце у турнірній таблиці і просто таки дивом врятувалися від пониження у класі.

Ще після третього туру до керма команди прийшов болгарський спеціаліст – Ніколай Костов. Тоді, вже трансферів робити як таких не можна було, але і тими гравцями що були у команді результат добивався й були надії на те, що будуть позитивні зрушення.

Місце правда було не те, що хотілося лише 14-те, але від того ж 8-ого відділяло нас лише кілька пунктів.

Тренеру Карпат – Костову дали міжсезоння, щоб як слід підготувати команду. Карпати вийшли після зими, одразу ж обіграли на виїзді Таврію, чудом програли вдома Чорноморцю, здавалося команда набирає форму, а все вийшло навпаки.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія каменя на камені не залишає від Привату (відео)

Команди після цього ми не бачили і до завершення чемпіонату підопічні Костова здобули лише одну перемогу над Зорею і то останні були невмотивованими.

Незрозумілі поразки від Арсеналу, Говерли, донецького Металурга, за лідерів я вже мовчу змусили президента клубу задовольнити відставку головного тренера Карпат.

Прийшов Дячук-Ставицький, почав всіх критикувати, але також нічого не награв, бо програв всі свої матчі.

А не вилетіли Карпати лише тому, що їхній основний конкурент Говерла грала ще гірше.

Що з командою?

За підсумками сезону 2012/2013 Карпати здобули 7 перемог, 6 матчів завершили внічию і в 17 програли. Забили 37 м’ячів, а пропустили 52.

Кращим бомбардиром команди став – Лукас, який забив 8 м’ячів, а після зими зник із команди. Отак от…

Одразу ж після завершення чемпіонату керівництво клубу прийняло рішення виставити на трансфер 18 футболістів, серед яких дуже багато гравців основи, таких як Голодюк, Худоб’як, Штлііч та компанія.

Рішення президента Карпат – Димінського звісно що дивне, але, як кажуть йому видніше що відбувається в команді.

Незабаром новий сезон 2013/2014, а питання хто гратиме за львівську команду і хто її тренуватиме досі відкрите. Час покаже….

Фото: fckarpaty.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*