У Львові відкрили трамвайний маршрут №11 - Блог про Львів

У Львові відкрили трамвайний маршрут №11

Трамвай №11

Свого часу, коли до мене приїздили в гості друзі із інших міст України, то всі як один казали, що трамвай є візитною карткою міста Лева.

Чи погоджуюся я з цим? У деякій мірі так, тому що послугами трамваю користуюся досить часто.

Єдине що шкода, так це те, що трамвай їздить не у всі райони міста. Можливо з часом ця прогалина буде виправлена.

Про що будемо говорити сьогодні? Як ви, мабуть, здогадалися мова таки піде про трамваї, а саме про те, як відкрили новий маршрут у нашому місті.

Навіть не знав, що вже кілька днів Львовом курсує новий маршрут, його номер «11» і сполучає він головний залізничний вокзал, польське консульство що на вулиці Франка та центр міста.

На маршруті працює 3 вагони й інтервал їхнього руху 20 хвилин, принаймні так зазначають у «Львівелектротранс».

Воно то все добре, але є й інша сторона медалі, ну любить же Воробус все покритикувати.

Отже, перед тим як буду критикувати розпочну із позитиву. Не секрет, що кожного дня польське консульство відвідує дуже багато людей і саме додатковий трамвай має допомогти у тому, щоб розвантажити рух.

Але, от мене цікавить, хто придумав так, що трамвай №11 їде з вокзалу до польського консульства, а назад повертається через площу Соборну. Це ж втрачається дуже велика кількість часу і люди просто-напросто сідають на той же трамвай №1, №9 чи №6. Навіщо їм їхати кругами.

Також читайте:   Коли трамвай вбиває насмерть (відео)

Згодом дивився сюжет по телебаченню, то там говорили, що поки що вагон не користується популярністю. Причина? Напевно якраз таки через те, що трамвай їздить кругами або ж просто про нього ще мало хто знає.

Також багато говориться про те, що добре було би якби той же трамвай їхав не до польського консульства, а на Сихів. Хіба що можна про це помріяти, бо колія так і недобудована, а грошей на її добудову як не було, так і нема.

Ось такі от справи.

Якби там не було, новий трамвайний маршрут запрацював і будемо надіятися він не зникне за деякий час безслідно, бо знаючи наш транспорт все може бути.

До речі, десь кілька днів тому при розмові із товаришем піднялася тема трамвайного маршруту №4. Як же він колись часто їздив, а тепер хоч свічкою світи. На кінцевій зупинці а районі вулиці «Замарстинівської» можна чекати досить таки довго. Хіба що трамвай №5 приїде та виручить вас.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Якщо хтось із читачів блогу їздив на новому маршруті, то чекаємо з нетерпінням ваших розповідей про поїздку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Левчик 05.06.2013 пише:

    Які там 20 хвилин. Чекав я на нього більше півгодини, потім плюнув і сів на дев’ятку 👿

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Трамвай № 11 у Львові їздить за зміненим маршрутом

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*