У соціальній мережі ВКонтакті масово зникають аудіозаписи - Блог про Львів

У соціальній мережі ВКонтакті масово зникають аудіозаписи

Де музика?

Вихідні минули, а, отже, попереду новий робочий тиждень, який ваш автор проведе вдома у зв’язку із травмою, яку отримав на вихідних.

Що ж, будемо частіше оновлювати блог і шукати цікавинки у світі щоб зацікавити все більше та більше читачів.

І ось перша цікавинка вже з’явилася. Справа у тому що сьогодні зранку дзвонить мені один товариш і питає, цитую: «Ігор, а що це таке, що в мене багато музики зникло в соціальній мережі ВКонтакті?»

Хмм, Воробус одразу ж почав з’ясовувати що таке і за деякий час дізнався причини зникнення.

Справа у тому, що колись вже багато говорилося, писалося про те, що в соціальних мережах є багато порушень авторських прав. Люди незаконно завантажують туди різноманітну музику, в музикантів, відповідно, дискографія не продається.

А для чого людям це робити, витрачати гроші якщо можна просто зайти в інтернет, написати в пошуку що вам треба і за кілька хвилин улюблена музика вже грає на вашому персональному комп’ютеру.

Схоже що кілька днів тому авторам пісень вже настільки це все набридло, що вони почали масово слати скарги щоб видалили музику із публічного прослуховування.

Реакція керівників ВКонтакті була одразу ж. Вони по видаляли музику, яка порушує авторські права і тепер якщо ви заходите у своїх аудіозаписи і хочете послухати, наприклад, Дзідзя, то вам пише що аудіозапис недоступний.

Також читайте:   Комп'ютер вимикається за 5-10 хвилин: що робити?

Тобто, простіше кажучи аудіозапис є, але він світлого кольору і не програється.

Хех, але користувачі соціальних мереж все рівно знаходять можливості щоб музику не видаляли. Як це зробити? А все просто, ви маєте, наприклад, пісню Івана Поповича. Він згодом подасть скаргу, а ви перед тим просто написали що автор пісні не Попович, а Воробус.

Пісні ж всі переслуховувати не будуть, тому вона відповідно й залишається у ваших аудіозаписах.

Ось такі от справи, тому коли будете заходити в соціальні мережі, то не дивуйтеся що окремі аудіо не мають доступу для прослуховування.

А щодо теми авторських прав, то так звісно що хочеться мати якусь захищеність, щоб піратські аудіо не були де лише хочеш, але нехай із цією проблемою ведуть боряться ті, кому це дійсно потрібно, а ми поки що будемо лише шукати халяву щоб не купляти диск улюбленого співака. 😀

А у вас, читачі блогу, зникли окремі аудіозаписи в найпопулярнішій соціальній мережі СНД?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. В мене все на місці. 🙂 😮

  2. Vorobus 22.06.2013 пише:

    Президент, 😮 😮 😮 😮 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*