Як 84-на бабуся із США виграла 600 млн. доларів - Блог про Львів

Як 84-на бабуся із США виграла 600 млн. доларів

Джекпот

Воробус дуже критично відноситься до різного роду лотерей, але сьогоднішня новина мене шокувала і вже от задумався може то мені побавитися у лотерейки і на роботу потім не прийдеться ходити.

Буду лише собі потім сидіти в інтернеті, валятися на дивані і пити улюблене 1517.

Жарти жартами, а лотереї таки роблять людей багатими і ще й як.

Хто цього разу зірвав джекпот, чи варто бавитися в азартні ігри та багато іншого читайте далі.

Перед тим як розповісти про головну новину дня, скажу кілька слів про моє відношення до азартних ігор. Вони то може і приносять прибуток людям, але як мені казав один знайомий, якби букмекерам не було вигідно бавитися в ці ігри, то вони би просто не працювали.

Хто ж буде робити собі в мінус? А азартні ігри дуже заманюють і ще й як. Скільки люди мені розповідали, що спробували піти грати, вигравали, потім ще ставили і згодом все програвали і ще й залазили в мінус.

Тому, тут є дві сторони медалі. Хочеш – граєш, не хочеш – не граєш і маєш спокій. Моя думка таки така, що треба заробляти гроші, а не шукати халяву.

Хоча, сьогоднішня світова новина дозволяє задуматися і то ще й як.

Що такого сталося? Ні, не черговий потоп, як кажуть, а те, що 84-на американка зірвала рекордний в історії США джекпот.

Також читайте:   Бізнес Омелька Косопизда

Пенсіонерка, яка живе у місті Зефірхіллс з населенням всього лише 13 тисяч чоловік пішла одного разу в супермаркет і вирішила зіграти в гру Powerball.

Вона тоді ще не знала, що цей лотерейний квиток зробить її дуже і дуже багато людей, і навіть не мільйонеркою, а в 300 разів більшою.

Лотерея відбулася і пенсіонерка виграла суму в розмірі майже 600 мільйонів доларів. Оце так приз. Отримає правда вона лише 370 мільйонів, бо з цього виграшу знімуть ще й податки.

Коли Глорію, а саме так звали пенсіонерку, спитали що ж вона буде робити з виграшем, то 84-на пані відповіла, що зробить дуже щасливою свою родину, онуків, дітей і так далі.

Ще б пак, із 370-ма мільйонами можна і зажити. 😀

Ось так от, можна ціле життя грати і нічого не вигравати, а коли вже вік старший, то може і пощастити. Я тут одразу ж згадую приказку – не щастить в коханні, то пощастить в грі.

Цікаво як склалося у пенсіонерки із особистим життям.

Якби там не було, пам’ятайте, що чого забагато, то не здорово. Тому, завжди майте силу волі зупинитися.

P.S. Може то їхати в США доглядати за цією бабусею? 😀 Звісно, що це жарт. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*