Як навчити дівчину кататися на велосипеді? - Блог про Львів

Як навчити дівчину кататися на велосипеді?

Дівчина та велосипед

Дуже багато зараз говориться про те, що треба забивати «болт» на громадський транспорт, автомобілі та їздити на велосипедах.

По-перше, це дуже корисно для здоров’я, а по-друге, економиться багато грошей, які можна згодом використати у кращих цілях. Так, велосипед – дороге задоволення, але його раз купив і маєш, не те що ці квитки на трамвай, маршрутки й так далі.

Проїзд то подорожчає, то людей багато в салоні, а тут ти собі сам хазяїн.

Все це добре я розповідаю, але ще треба вміти кататися на цьому ж велосипеді. Це як авто, на якому треба вчитися.

Не знаю як там хто, а я досить таки часто зауважую що багато представниць прекрасної статі не вміють кататися на цьому виді транспорту і що ще погано, що скільки їх не вчи – все рівно нічого не виходить.

Чому дівчата так погано справляються із велосипедом, як, все-таки, навчитися їздити та багато іншого читайте далі.

Гуляє Воробус багато, з людьми зустрічається також часто і зауважив таку тенденцію, що на велосипедах якщо і їздять, то переважно дівчата. Пам’ятаю свого були в колеги на день народженні, то чоловік вчив свою жінку їздити на велосипеді. Спершу думав що це вони так жартують, але все насправді гірше.

Дівчина не вміє їздити і ніяк їй це не виходить.

Також читайте:   Як Воробус замовляв піцу через "Glovo"

Поїхав ваш автор в інші краї. Там розповідають мені історія як моя знайома вчилася їздити на велосипеді і так, що ламала собі руку.

Читаю інтернет і також зауважив повідомлення моєї знайомої, що вона теж не вміє кататися на велосипеді. На моє запитання чого так – мовчить.

Що ж не так із дівчатами, що на такому простому виді транспорту і не можуть навчитися.

Напевно, все-таки, це проблема у самій людині. Дівчата – це скромні люди, вони делікатні й досить часто бояться набити синяка. А при навчанні треба пробувати різні варіанти щоб навчитися тримати рівновагу. Дівчина раз впаде і вже більше не хоче вчитися, а треба…

По-друге, вчитися кататися на велосипеді треба з дитинства. В людини менша вага і тримати рівновагу якось виходить краще.

По-третє, не соромитися, а таки вліпити коліщата. Так людина падати не буде і можна буде навчитися.

По-четверте, перш чим сісти за кермо велосипеда треба спробувати походити по тих же тротуарах. Таким чином ви навчитеся тримати рівновагу.

По-п’яте, хлопцям треба помагати дівчатам. Щоб дівчина переборола страх треба спершу її повозити на рамі, показати як це їздити, як падати і так далі.

По-шосте, підтримувати морально дівчат.

Ми їх любимо, тому треба їх берегти.

Дівчата, все у вас вийде, лише треба більше пробувати і не боятися!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Lanagur 25.06.2013 пише:

    Саме головне це хороший ровер – легкий, зручний. Я, наприклад, їзджу на велосипеді без рами без проблем, а ось дайте мені тяжкий ровер з рамою, а ще коли він високий і на нього страшно сідати, ніколи на нього навіть пробувати сідати не буду.

  2. Lapa-Sonja 25.06.2013 пише:

    та ну,головне тут мотивація,і тоді дівчата вчаться не гірше хлопців.от я наприклад боялась з дитинства велосипед,бо мала прикрий випадок падіння,а цього літа захотіла з собакою на велопрогулянки їздити,от і навчилася,доволі таки швидко,пять-шість разів біля дому на стадіоні поїздила і наче вже вмію)тож головне мотивація )

  3. zars 25.06.2013 пише:

    Lanagur пише:
    Саме головне це хороший ровер – легкий, зручний. Я, наприклад, їзджу на велосипеді без рами без проблем, а ось дайте мені тяжкий ровер з рамою, а ще коли він високий і на нього страшно сідати, ніколи на нього навіть пробувати сідати не буду.

    …А скільки романтики покатати дівча на рамі – тій міцній роверній трубі…

  4. Lanagur 26.06.2013 пише:

    zars, а ти не перебільшуєш міцність і романтичну силу роверної труби?

  5. Lanagur 26.06.2013 пише:

    хоча, якщо подивитись на фото, таки міцна була труба, дівчина досі не може відійти від того катання 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*