Як велобар зіштовхнувся із трамваєм - Блог про Львів

Як велобар зіштовхнувся із трамваєм

Велобар

Вихідні минули, а після них, як завжди, наступають трудові будні.

Сьогодні зранку ваш автор переглядає новини і так і дивуюся, не може такого бути щоб за вихідні дні нічого надзвичайного у Львові не сталося.

Бува вже подумав що це дійсно так, як пише мені колега, що чи чув я як на площі Ринок трамвай зіштовхнувся із велобаром. Хех, спочатку не зрозумів що і до чого, почав шукати інформацію в інтернеті й таки дійсно вчора у центрі міста відбулася НС.

Трамвай № 2 їхав собі нічого не підозрюючи як зненацька в нього щось врізається. Аж потім водія трамвая побачила що це велобар, на якому міг покататися хто лише може.

На щастя, постраждалих нема і всі пасажири що рухомого бару, що трамвая – живі, здорові. Пошкодженими є лише вагон трамвая і дах бару. Але, то таке.

Хочеться поговорити про інше, а саме чи доцільно вводити такі речі у нашому місті. Я так кажу, і друзі мої кажуть, що велобар врізався мабуть тому, що його водії були в стані алкогольного сп’яніння.

А як ще можна пояснити той факт що вони в’їхали у трамвай? Досі не може зрозуміти як таке можна зробити, ну є ж гальма, можна керувати і так далі. Знаєте ж що центром їздить трамвай і досить таки часто, то для чого туди їхати?

Також читайте:   Головну ялинку міста офіційно відкрито

Воробус також бачив як неодноразово люди їхали на цьому транспорті і ледве не збивали людей, але якось миналося.

До речі, читав в інтернеті, що велобар вже свого часу наробив був пригод у місті Лева. В квітні цей же учасник руху збив літній майданчик біля кафе – «Гасова лямпа». Тоді, за словами очевидців, постраждала одна людина яку забрала швидка допомога.

Спілкувався із колегами із закордону. Вони дуже здивувалися що подібна річ їздить у центрі міста де є повно людей, транспорту і так далі. На їхню думку подібна річ має їздити у парках, де дійсно є дороги, менше людей і так далі. Але й там треба бути уважними.

Знову ж таки черговий колапс нашої влади що дала дозвіл на подібний транспорт.

А щодо алкоголю, то він вже давно є злом. Під дією алкогольного сп’яніння люди роблять незрозумілі речі, що аж потім як дивишся на людей опісля і дивуєшся ну як ця людина могла зробити такий негатив?

Так завжди не буде, буде ще гірше? Тому, як будете гуляти центром будьте максимально уважними, бо велобар там їздить і досить таки часто, щоб де часом вас не підкосив.

Понеділок, перший робочий день тижня продовжується, тому бажаю вам його гарно провести і бути завжди в гуморі.

З найкращими побажаннями, Воробус.

Фото: zaxid.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*