Яким транспортом найкраще подорожувати? - Блог про Львів

Яким транспортом найкраще подорожувати?

Все-таки поїзд?

Досить часто спілкуюся із людьми й вони всі як один кажуть, що багато у чому їхня подорож залежить від того яким транспортом добиратися.

Одні більше полюбляють подорожувати автобусом, інші за допомогою авто, Воробус любить їздити поїздом, а є й такі які не шкодують грошей на літак.

Про те, яким транспортом найкраще подорожувати, плюс та мінуси кожного читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Статтю будемо розглядати у форматі – плюси та мінуси кожного із видів транспорту.

Літак.

Цей вид транспорту є доволі таки швидким, бо за досить таки короткий час ви можете опинитися в другому кінці світу, але знову ж таки авиабилеты є дорогими і не кожна людина собі дозволяє користуватися повітряним транспортом.

Плюс до того всього кажуть літаки в останній час почали часто падати. Не вірю я в це, просто ЗМІ все більше та більше розповідають про аварії в повітрі чим, скажімо, на автошляхах.

Поїзд.

Улюблений транспорт Воробуса. Чому? По-перше, він не так вже і повільно їде, плюс реально можна відпочити в дорозі, їдучи в той же Крим, Донецьк чи навіть Івано-Франківськ. Ціни на квитки у десятки разів дешевші від того ж літака. Мінус хіба той, що поїзд не усюди їздить. 😀

Також читайте:   У поїзді Київ-Ужгород буде "VIP-вагон"

Автобус.

Не подобається мені він тим, що людина не може собі лягти як в тому ж поїзді, а має їхати досить таки довгий час. Ціни на квитки приблизно такі ж як у поїзді і плюс автобуса, що він може заїхати багато куди та й зупинитися в будь-якому місці.

Автомобіль.

Це вже розкіш, саме так можна назвати подорож цим видом транспорту. Ви творець свого щастя, де хочете туди й їдете, зупинки робите також коли хочете, ціни на пальне трошки вищі чим квиток на поїзді та і ніхто вас не дразнить як от сусід по тому ж купе.

Але, саме автомобільний транспорт є найбільш небезпечним у світі.

Морський транспорт.

Дорогий, їздить лише там де є водойми, проте ви їдете з пафосом, з вітерцем і так далі. Часто його використовують на морях для екскурсій туристам. Хоча, Воробус їздив на ньому і в своїх робочих цілях.

Підводний транспорт.

І такий є, але нічого за нього сказати не можу, бо ніколи не бачив і не подорожував. Кажуть він також дуже дорогий, хоча з часом може ще і ним скористаюся.

Кінний транспорт.

Дешевий, повільний, але найбільш небезпечний. Використовується переважно у селах.

А якому виду транспорту віддаєте ви, читачі блогу, перевагу?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 14.06.2013 пише:

    ще про космічний корабель забув написати 😀

  2. Пан П 14.06.2013 пише:

    Ага і ще телепортація, кажуть, дуже зручний засіб пересування 😡

  3. Stakeholder 14.06.2013 пише:

    Пан П, а квитки по скільки? 😡

  4. Пан П 14.06.2013 пише:

    Квитки можна придбати у Львові по вулиці Кульпарківській в одному відомому закладі, можна навіть при нагоді отримати річний абонемент, а щодо ціни – вже як сторгуєтесь 😡

  5. Yuriy 15.06.2013 пише:

    Цікаво, на який це автобус квитки коштують приблизно так, як на поїзд? В той же Київ зі Львова дорожче рази в 2… Хіба в Ставчани заїхати можна 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*