Чому серед людей так багато рагулів?

Класичний рагулізм

До чого вже докотився наш світ, що люди просто не знають що таке культура поведінки. Знаю, зараз багато хто мені скаже, що а що ти хочеш, це все очевидно, але можливо саме ця стаття допоможе їм хоч трохи задуматися.

Спробую навести кілька прикладів із життя. Отже, поїхали…

Йду вчора центром міста, гарні дівчатка роздають листівочки, це їхня робота, люди їх беруть, відходять кілька метрів і ТУПО викидають на землю. Все можу зрозуміти, що нема смітників в достатній кількості, але в центрі їх є куча.

Рагулізм? Звісно, що рагулізм.

Якось йшов ваш автор ввечері біля Краківського ринку. Так от, що там творилося ви би це бачили. Коли ятки закрили, то там стільки було сміття на вулиці, що так думаєш, а це ринок чи сміттєзвалище? А двірники все це мають прибирати.

Шкода мені їх….

За так звану школоту взагалі мовчу. Сам із такими зіштовхувався мільйон разів. Вони лиш би нагадити і піти. Переважно виховання нема в учнів чи студентів. А все від того що мізки всі у пиві та сигаретах.

Йдеш біля їхніх навчальних закладів і все обпльовано, кругом валяються банки з-під пива, залишки сигарет і так далі. А ти ще спробуй їм зробити зауваження – винним будеш, бо вони все знають, вони ділові.

Не знаю чим керуються люди коли це роблять? Невже так прикольно все загадити, а нехай хтось прибирає?

Також читайте:   Відсутність культури в побуті або так і живемо...

Ще випадки. Виходиш з будинку, йдеш на роботу, а на вулиці валяються кульки з сміттям. Людина, яка це зробила клала великий … на всіх. А чого то вона має нести сміття у спеціальні баки? Нехай хтось прибирає….

За транспорт я взагалі мовчу. Там тих дибілоїдів ще більше. Їдеш в автобусі, такий новий салон, а сидіння вже порізані. Хто це зробив, для чого, з якою метою – важко зрозуміти. Рагулям лише б щось зіпсувати, показати що вони – це сила.

Надписи на стінах. Так, графіті – це красиво, але в розумних межах і в спеціальних місцях, а не де лише попало.

Рагулі ж вирішують по-іншому. Треба засра….ти все що лише можна і піти пити пиво. Дурна звичка, яка до добра не призведе.

Питаюся Марсело за подібні ситуації, то він мені відповідає, що рагулізм – це діагноз і з ним дуже важко боротися. Рагулі на дорогах, рагулі в маршрутках, то чому рагулі і не будуть на вулицях? Вони дуже часто трапляються у великому скупченні людей.

Колись давно говорив з одним старшим паном, то він мені казав, що людина, яка смітить там де живе – сама себе не поважає. І це просто не людина.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. А у нас сміття є!!!
    На-жаль 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*