Чи варто поспішати із одруженням? - Блог про Львів

Чи варто поспішати із одруженням?

Ранні шлюби

Наступило літо, тепло, пора відпусток, а з ним і прийшла пора кохання. Ще б пак, дівчата роздягаються, хлопці за цим дивляться і якось так, по-природньому, сходяться.

Все це добре, але в цьому питанні мене цікавить одна деталь. В останній час все більше чую розмов від знайомих, що вони вирішують завершити із холостяцьким життям і узаконити свої стосунки.

За них лише можна порадіти, але ж цікаво що більшість із них зустрічаються не довго.

Думка Воробуса по цьому питанню, які наслідки можуть мати ці швидкі одруження та багато іншого читайте далі.

Звісно, ваш автор, як завжди, має свою точку зору по цьому питанню, з якою багато хто може не погодитися. Так вже побудований світ.

От, наприклад, є у мене знайомий, він близько місяця зустрічається із дівчиною, а вже всерйоз задумався над одруженням. Як на мене, це повна маячня. Для чого так поспішати?

Треба довше зустрічатися, при можливості пожити разом, побачити як ви себе почуваєте у побуті. Бо, зустрічатися – це одне, а життя – це зовсім інше.

Як то кажуть – коли грошей нема, то любов втікає через вікна. 🙂

А так одружитеся, щось піде не так і що далі? Розлучення, ці мексиканські серіали й так далі. Кому це потрібно? А ще якщо діти підуть, то…..

Також читайте:   Допоможіть читачу блогу зробити своїй дівчині приємне!!!!

Є у мене ще один знайомий, зустрічаютсья із дівчиною вже досить таки довго, але на моє запитання чи вони не думають все узаконити відповідає, що на все свій час. Яке значення має ця печатка у паспорті? Головне щоб їм обом було жити добре.

Щось так ще підозріваю, що своїх хлопців до женячки агітують ще й дівчата. Як на мене, вони просто переживають щоб хлопець їх не кинув. А так печатка в паспорті є й нікуди він не дінеться.

Хибна думка, бо якщо любов є, то вона буде і без печатки, а якщо нема, то з часом захоплення мине і хлопець почне дивитися на інших дівчат.

Що важливо у стосунках? Звісно що довіра, бо без неї нікуди.

Знову ж таки знаю багато сімейних пар в яких є така річ як ревнощі. То жінка чоловіка ревнує, то чоловік жінку. Одним словом, життя як такого нема.

До добра ревнощі ніколи не призводили.

Якщо людина захоче піти на сторону, то повірте ніхто цього не знатиме.

Тому, підсумовуючи сьогоднішню статтю скажу, що перед тим як одружуватися радив би добряче подумати, бо потім може бути пізно.

Робочий день продовжується, тому бажаю всім гарно його провести і завжди залишатися у хорошому настрої.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*