Футбол. Чемпіонат України. Металург Д. 1:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Металург Д. 1:1 Карпати (відео)

Годвін повертається

У 2-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із командою з Донецька – Металургом.

Гра завершилася результативною нічиєю – 1-1.

Після того, як Карпати у першому поєдинку нового чемпіонату програли на своєму полі Ворсклі, багато хто із фахівців прогнозував розгром у Донецьку. Зокрема, перед грою спілкувався із багатьма людьми, то всі казали що Карпати програють без шансів.

Але, як показали перші хвилини гри – наші футболісти були рішуче налаштовані. Можливо багато в чому допоміг вихід у складі львівської команди таких гравців як Голодюк та Годвін. Вони не давали розгулятися креативним гравцям Металурга.

Щодо моментів, то їх практично не було. Причина? Дощ, переважно боротьба у центрі поля.

Другий тайм чимось нагадував першу половину зустрічі. Боротьба на полі більше проходила у центрі поля, було мінімум моментів і так тривало до 66 хвилини, до поки навісну передачу з флангу вдало не замкнув Олександр Гладкий.

Металург почав програвати і ще більше активізувався. Їхній тренер Максимов гнав свою команду вперед і це дало свій результат за вісім хвилин.

74 хвилина – захисники Карпат ніяк не могли вибити м’яч із своєї штрафної, «шкіряного» підхопив Дімітров і буквально таки вколотив його у сітку воріт нашої команди.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 2:0 Карпати (відео)

До завершення гри залишалося приблизно 20-ть хвилин і чесно скажу, були деякі побоювання за результат. Карпати фізично підсіли, а Металург все давив і давив нашу команду.

Одного разу від голу Карпати врятувала поперечина, а згодом виручив воротар – Підківка. Молодий воротар загалом провів хороший матч, хоча претензії до нього є. Але, це мабуть все із-за браку досвіду у матчах подібного рівня.

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну нічию 1-1, а це означає, що Карпати та Металург набирають перші залікові очки у цьому чемпіонаті.

Наступний, 3-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Львівські Карпати свій поєдинок чергового туру зіграють в суботу, 27 липня. У цей день наші земляки на своєму полі прийматимуть гостей із Києва – команду Арсенал.

«Каноніри» на старті чемпіонату зазнали двох поразок і будуть будь-що намагатися взяти залікові очки в матчі із нашою командою. Гра обіцяє бути цікавою і розпочнеться на стадіоні «Україна» о 17 годині.

Вболіваємо за Карпати і бажаємо нашій команді лише перемоги.

А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: fckarpaty.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тільки перемоги Карпатам, і ніяк інакше

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*