Футбол. Чернігівське фан-кап у Львові проходить у болоті - Блог про Львів

Футбол. Чернігівське фан-кап у Львові проходить у болоті

Футбол у болоті

Погода, яка «стоїть» у Львові не витримує жодної критики. Вчора було тепло, сонячно, а сьогодні цілий день падає дощ і температура повітря не перевищує 12 градусів вище нуля.

Вийдеш на вулицю й так думаєш, а чи то не осінь зараз? А, до слова, липень надворі. Тільки сидіти в хаті й пити чаї. Але, не всі так роблять як ваш автор.

Блог Воробуса вже давно повідомляв про те, що 13-14 липня у нашому місті мав пройти черговий футбольний турнір під назвою – «Чернігівське фан-кап».

На ньому мала брати участь команда вашого автора, але лише через травму яку зазнав Воробус плани кардинально змінилися.

Сиджу такий собі сьогодні вдома, дивлюся фільм і тут телефонує знайомий із пропозицією поїхати з ним, бо його команда буде приймати участь у згадуваному турнірі. Думав Воробус, думав, дощ на мить припинився і таки поїхав. Але, те що я там побачив футболом точно не назвеш.

Що ж, побуду трохи нижче таким собі кореспондентом. Принаймні телеканалів там не було.

Я не грав і то ноги були мокрі, а уявляю собі що робилося з гравцями.

Після гри

Уявіть собі картину. Падає проливний дощ, трав’яне поле від футбольних поєдинків перетворилося у суцільне болото і люди просто не грають в улюблену гру, а мордуються на футбольному полі, тобто двох, бо організатори змагань зробили два поля.

Хто грав першими, тому ще пощастило, решта ж грала у регбі.

Футбол чи регбі?

Підходжу до поля, зустрічаю багато знайомих. Хто ще грає у болоті, хто вже зіграв і миється у калюжі, а хто просто очікує на свої поєдинки. Добре, що не грав ваш автор, бо зі своєю травмованою ногою наробив би собі ще більше біди.

Також читайте:   Марія Шпира: «У сучасній спортивній журналістиці потрібно багато працювати та розвиватись»

У турнірі є умова якщо твоя команда бере участь у змаганнях, то їй дають ящик пива. Та я навіть його не хотів, просто пішов купив собі і сидів під навісом. Там краще й грати не треба.

Спілкуючись із багатьма гравцями чув шквал критики, що це не футбол, а просто жах. Бачили б ви одяг футболістів, якихось особливих комбінацій не покажеш.

Гравці у болоті

Так, подяка організаторам що є такий турнір, можливість прийняти душ, але ж запасний варіант у разі негоди має бути? Або ж тоді приймати кардинальне рішення – перенесення змагань.

Питаю організаторів чого не зробили львівський відбір у залі? На що чую відповідь, що думали буде тепло, хороша погода, від негоди ніхто не застрахований. Як не крути, а запасний варіант завжди треба мати.

Літом що добре йде? Пиво, а біля ятки із ним стояли футболісти і всі хлептали чай, супчики, холодно, мокро….

Збоку стоять футбольні атракціони, але людей там мало. Свято зіпсоване.

Про те, як зіграла команда мого друга нема що сказати, бо вони не футболісти, але за те, що вони просто прийняли участь їм дали ящик пива і футболки.

Омріяний кубок

Приїхав додому, питаю своїх друзів як почуваються після гри, то чую відповідь – швидше мертві чим живі.

От цікаво буде завтра як почнуться матчі на виліт. А от де вони будуть їх грати? Є ще одна частина поля де ніхто не грав, але якщо піде дощ, то знову буде регбі.

Сподіваюся завтра буде краща погода…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 13.07.2013 пише:

    У турнірі є умова якщо твоя команда бере участь у змаганнях, то їй дають ящик пива.

    пропаганда здорового способу життя йде повним ходом 😀

  2. Красне 14.07.2013 пише:

    Ну ,що автор сиди дома і лускай сємєчкі,а ми їдем Київ)!погода однакова для всіх,мужиком треба бути а не ховатись по палаткам 8)

  3. Vorobus 14.07.2013 пише:

    Красне, 😀 😀 😀 😀 Та ти думаєш я би не грав?))) якби не травма, так само як би і ви товкся у болоті. А за Київ – молодці, що тут скажеш 🙂

  4. nerv 15.07.2013 пише:

    та да!!!!!нажили ай-под міні!!!!!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*