Футбол. Кубок Конфедерацій. Іспанців нагло принизили (відео) - Блог про Львів

Футбол. Кубок Конфедерацій. Іспанців нагло принизили (відео)

Дель Боске задумався

І знову спорт на сторінках блогу про Львів. Як ви думаєте, читачі блогу, про що ми будемо говорити сьогодні? Відповідь проста – про футбол, адже нещодавно в Бразилії завершився Кубок Конфедерацій, на якому між собою змагалися найсильніші команди світу.

Не секрет, що перед початком турніру всі в один голос говорили про те, що хотіли би бачити двох грандів світового футболу – збірні Бразилії та Іспанії.

З потугами, але ці команди таки вийшли у фінал. Особливо важко ця путівка далася європейській збірній, адже у півфіналі вони з труднощами у серії пенальті перемогли непоступливу збірну Італії, яка, до речі на чемпіонаті світу буде одним із головних фаворитів на перемогу.

Щодо Бразилії, то на шляху до фіналу вони якщо і мали проблеми, то також у півфіналі, але тоді вони змогли забити на останніх хвилинах основного часу і таким чином вийти у фінал.

І ось вона – гра між «зубрами» світового футболу. Сколарі проти Дель Боске, Фред проти Тореса, Неймар проти Хаві. Таких паралелей можна привести дуже багато.

Ця гра розпочиналася для України досить таки пізно, бо 1 година ночі і наступного дня треба було йти на роботу. Не кожен міг дивитися матч, а дарма.

Ваш автор собі в обід трошки поспав і звісно що переглянув гру, яка запам’ятається. Чому? Бо вже давно не бачив щоб іспанців так обігрували.

Також читайте:   Футзал. Третя ліга. “Сокіл” проти “Розслаблених”

3-0 – це, як кажуть, без шансів. Хоча, багато хто говорить що не заслужено. Можливо це і так, бо іспанцям явно не ліз м’яч у воротар бразильців. Але, знову ж таки, результат на табло і гра забувається.

Взагалі 2013 рік можна назвати крахом Барселони та збірної Іспанії. Постійне тримання м’яча, максимальний контроль схоже себе вичерпали.

Тренери теж не сплять і думають як зіграти проти тієї чи іншої команди.

Бразилія вибрала тактику від захисту із максимальним пресингом. Давненько не бачив щоб іспанців так пресингували. Вони лише хотіли потримати «шкіряного», а їх одразу ж били по ногах, чіпляли за футболки й так далі.

Також, як на мене, помогли бразильцям швидкі голи Фреда на початку кожного із таймів. Взагалі цей нападник сподобався і думаю найближчим часом може стати світовим гравцем як і Неймар. Це також для мене відкриття.

Щодо іспанців, то схоже що ера Тореса, Хаві, Ін’єсти вже позаду. Їм треба робити нову команду, бо ветерани вже не витягують.

Якби там не було час все покаже. Попереду відбіркові матчі до чемпіонату світу, а потім вже форум. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*