Футбол. Ліга Чемпіонів. ПАОК 0:2 Металіст (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. ПАОК 0:2 Металіст (відео)

Герой матчу

Чого так всі очікували таки відбулося. Харківський Металіст вперше у своїй історії стартував у найпрестижнішому європейському клубному змаганні під назвою – Ліга Чемпіонів.

Що приємно, стартувала наша команда із перемоги і здобута вона була на виїзді над командою ПАОК.

Розпочну свою розповідь про цей поєдинок із того, що Воробус знову ж таки не вгадав рахунокцієї зустрічі. Команди зіграли із рахунком 0-2, а я казав що буде 1-1.

І чесно скажу, був близький до цього результату. Чому так? Все просто, у першому таймі команді Маркевича суттєво пощастило. Господарі поля володіли повною територіальною ініціативою, і, особливо на початку зустрічі могли забити гол і не один.

Але, напевно клас гравців цієї команди на порядок нижчий від гравців команди Металіст. Звідси і результат.

Вдумайтеся, Металіст за першу 45-ти хвилинку пробив лише один раз по воротах, подав вроді 2 кутових і забив, а сталося це після того, як захисник ПАОКа зіграв в своїй штрафній рукою.

Вирок вдало виконав Марко Девіч, який в останніх матчах почав забивати все частіше та частіше.

Друга половина зустрічі проходила за таким же ходом подій як і перша. Господарі поля багато атакували, але постійно наштовхувалися на оборонні редути української команди.

Також читайте:   Коли Карпати переможуть? Або як "леви" в черговий раз програли Зірці (відео)

Не люблю нікого виділяти, але сподобався в цей вечір захисник команди із Харкова – Папа Гойє. Він був таким собі «цементом» захисту Металіста.

Щодо голів, то знову ж таки команда Маркевича витиснула максимум із мінімум моментів. І знову хто думаєте забив? Правильно, Маркооооооо Девіч.

Нападника вивели один-на-один із кіпером ПАОКа, останній побіг невідомо куди, а Марко наче на тренуванні поклав шкіряного у сітку воріт.

Після цього епізоду гру можна було завершувати. Господарі поля були деморалізовані, а Металіст в кінці міг забити ще. Це Крістальдо вийшов сам-на-сам із кіпером ПАОКа, обіграв його, але влучив не у воротар а в штангу.

0-2 – українська команда перемагає і чекає повторного поєдинку цих суперників у Харкові. Єдине що хочеться побажати нашій команді, щоб з повною серйозністю віднеслася до цієї гри, адже греки небезпечні і можуть покарати за будь-які гріхи в обороні.

Чекаємо повторного поєдинку, бажаємо перемоги українській команді, а поки що, насамкінець пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: metalist.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*