Футбол. Ліга Європи. Чорноморець 2:0 Дачія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Чорноморець 2:0 Дачія (відео)

Все йде за планом

Великий футбол потрохи повертається в Україні. Минулих вихідних стартувала прем’єр-ліга, а вже вчора свій перший поєдинок в єврокубках провела українська команда. Ним став одеський Чорноморець, який власному полі приймав гостей із Молдови – команду Дачія.

Як завершилася гра, чи є шанси у команди Григорчука пройти у наступний раунд та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що команда із Одеси таки перемогла у першому своєму матчі в євро кубках, але як це вона зробила – це вже інша справа.

Кажуть, що гра забувається, а результат залишається. Воно то так, але якщо команда із Півдня України буде так грати як вчора в наступних раундах, то далеко вони не пройдуть.

Цілий перший тайм господарі поля намагалися створювати моменти біля воріт гостей із Молдови, багато рухалися, били по воротах, але їхні наміри були якимись кволими. Помітно, що нові гравці Чорноморця, які лише у це міжсезоння прийшли у команду ще повністю не влилися у колектив.

При всій повазі до суперника, моя думка така, що Чорноморець мав просто «переїхати» його, а що ми побачили?

Наприкінці першого тайму Дачія організувала чудову атаку і якби гравець команди-суперника довго не приймав рішення, ми би могли вже програвати, а що таке гол на виїзді думаю всі знають.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧЄ-2016. Македонія - Україна. Анонс

Слава Богу, що в другому таймі вдалося забити швидкий гол. Це новачок команди – Олексій Гай вдало пробив із-за меж штрафної у протихід кіперу Дачії і вже стало грати легше.

Здавалося «Чорноморка» зараз розвине свій успіх, але знову ж таки була така ж сама гра як у першому таймі. Банальні навіси у штрафну, багато браку….

І знову ж під кінець гри нам пощастило. Коли вже йшли додані хвилини, Чорноморець заробив штрафний, який вдало реалізував Антонов.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Чорноморця із рахунком 2-0 і це серйозна заявка на вихід в наступний раунд змагань. Звісно, є ще матч-відповідь за тиждень на полі Дачії, але щось мені здається особливих проблем ця команда нам не складе.

Поживемо, побачимо, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

До речі, вже сьогодні, 19 липня у Швейцарії відбудеться жеребкування наступних раундів як Ліги чемпіонів, так і Ліги Європи.

Блог Воробуса намагатиметься в оперативні терміни повідомити вам, читачі ресурсу, про результати жеребкування. Сподіватимемося, що вони будуть вдалими для всіх українських команд.

Фото: sport-express.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 19.07.2013 пише:

    І як тільки що стало відомо, на першій стадії кваліфікації до Ліги Чемпіонів, Металіст зіграє із командою з Греції – ПАОКом.

    Щодо Ліги Європи, якщо Чорноморець пройде свого суперника, то зіграє із командою Црвєна Звезда, а от донецький Металург зустрінеться із переможцем пари: Кукес – Сараєво.
    😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*