Футбол. Металіст стартує у Лізі Чемпіонів - Блог про Львів

Футбол. Металіст стартує у Лізі Чемпіонів

А тепер шлях до Ліги чемпіонів

Нарешті дочекалися. Сьогодні стартує новий футбольний сезон для українських команд у Лізі чемпіонів. І цікавий той факт, що вперше за часів України в ньому зіграє команда із Харкова – Металіст.

Хто стане першим суперником команди Маркевича на шляху до групового етапу Ліги чемпіонів, які шанси команд та традиційний прогноз від Воробуса читайте далі.

Отже, розпочнемо із того, що суперником Металіста буде команда із Греції – ПАОК. Українським фанатам вона відома, адже ще нещодавно ця команда грала із Карпати.

Тоді, за сумою двох поєдинків львів’яни програли, але якщо чесно цілком могли розраховувати на вихід у груповий етап Ліги Європи.

На черзі Металіст. Звісно, що команда Маркевича після того як виборола путівку в Лігу Чемпіонів буде будь-що намагатися не залишити змагання вже на першій стадії. Звісно, всі хвилюються, перша гра, але думаю що треба про це не думати, а виходити і перемагати.

Додатковим фактором, який має нам допомогти має стати відсутність вболівальників на місцевому стадіоні. Це пов’язано із дискваліфікацією УЄФА за порушення норм.

Щодо кадрових втрат, то у Металіста вона одна. В останньому матчі чемпіонату травмувався основний воротар – Горяїнов і вилетів на невизначений термін. Його гідно має замінити Дішленковіч і я думаю він це зробить.

Також читайте:   У Чорноморську відбудуться традиційні турніри «CHORNOMORSK CUP»

ПАОК. Ця команда зайняла друге місце в своєму чемпіонаті поступившись чемпіонством лише Олімпіакосу.

В Лізі чемпіонів вони теж ще ні разу не грали, хоча в 2010 році мали великий шанс туди потрапити. Тоді, лише виїзний гол допоміг їхньому супернику – Аяксу пройти далі.

Також українським вболівальникам буде цікаво побачити такого гравця як Лукас. Хто не знає, він виступав за львівські Карпати і досить так успішно.

Окрім Лукаса греки підсилилися ще рядом гравців, такими як:

Томаш Нецид, Ніколас Спіропулос, Індіго Лопес, Мігель Вітор.

Одним словом має бути весело. 🙂

Традиційний прогноз від Воробуса.

Давненько я нічого не вгадував, але спробую цього разу надолужити втрачене. Отже, на мою думку, сьогодні буде зафіксовано результат 1-1. Першим заб’є ПАОК, а Металіст згодом відіграється.

Що ж, вболіваємо за Металіст і бажаємо йому лише перемоги. Додам, що гра у Греції розпочнеться о 21 годині і пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

А вже завтра очікуйте звіт від Воробуса про цей поєдинок.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Ліга Чемпіонів. ПАОК 0:2 Металіст (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*