Футбол. Підсумки об’єднаного турніру між російськии та українськими командами - Блог про Львів

Футбол. Підсумки об’єднаного турніру між російськии та українськими командами

Блохін задоволений

Минулої неділі завершився широкорозрекламований турнір з футболу, у якому приймали участь українські – Динамо та Шахтар, а також російські – Зеніт та Спартак.

Зараз настала черга підвести його підсумки і висловити свою думку про можливий об’єднаний чемпіонат.

Розпочну, мабуть, із кінця. Отже, моя думка така ж як і була до початку цього турніру, що ніякого чемпіонату не треба, а якщо вже так хочете зустрічатися із російськими командами, то можна придумати кубок.

І тут є нюанс – треба щоб команди грали основними складами, а то вже на цьому турнірі було помітно що гравці береглися. Нам від цього не легше, адже ми хочемо видовища.

Щодо турніру який минув, то скажу, що його переможцем стала команда із України – Динамо. В останньому поєдинку вони обіграли на своєму полі команду із Москви – Спартак з рахунком 2-1.

Цей матч на рівні із матчем Спартак – Шахтар вважаю були найкращими. І взагалі Динамо показало себе на цьому турнірі із найкращого боку. Помітно, що Блохін будує нову команду, є багато новачків, всі стараються. Та, товариські поєдинки – це одне, а офіційні – інше.

Друге місце на турнірі зайняв московський Спартак. Що можна про неї сказати? Команда Карпіна достатньо таки міцний горішок, що вони і довели обігравши наш Шахтар. Можливо в деяких матчах вони не показали все на що здатні, але цьому є виправдання – не грало багато гравців основи.

Також читайте:   Футбол. Динамо 1:0 Карпати (відео)

Третє місце на турнірі посіла команда Зеніт. Якщо чесно і бути відвертим, то результат закономірний. Команда Спалетті якраз напередодні турніру вийшла із відпустки, грали на фоні зборів і ближче до завершення змагань почала показувати добротну гру.

В останній грі, зокрема, вони обіграли на виїзді сам Шахтар, що зробити дуже важко будь-якій команді. Відзначив би у їх складі таких гравців як Дані, Кержаков ну, і звісно, нашого Тимощука.

Анатолій приїхав, провів кілька тренувань і грав проти Шахтаря цілий матч.

Хто дійсно розчарував так це Шахтар. Команда Луческу після продажу своїх лідерів демонструє погану гру. Помітно, що зв’язки порушені, новачки не вражають, тому на початку чемпіонату їм буде дуже важко.

Вдумайтеся у цифри, три гри вони навіть гол забити не могли.

Загалом турнір сподобався десь на 50 %, все-таки, не вистачало матчів на полі Зеніта, плюс очної гри між Динамо та Шахтарем. Я розумію, що це не входить у зону інтересів команд, але ж глядачам було би ой як цікаво.

Фото: football-side.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*