Футбол. Суперкубок України. Чорноморець 1:3 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Суперкубок України. Чорноморець 1:3 Шахтар (відео)

Знову перемогли?

Вчора в Україні офіційно стартував новий футбольний сезон 2013/2014 років. І, як завжди, стартував він матчем за Суперкубок України у якому між собою зустрічалися – фіналіст минулого кубка Чорноморець та чемпіон країни – донецький Шахтар.

Гра завершилася впевненою перемогою гірників із рахунком 3-1.

Свою розповідь розпочну із того, що для мене ще досі незрозуміло чому у цьому матчі суперником Шахтаря була саме одеська команда. Фінал кубка – Чорноморець і Шахтар, суперкубок – те саме.

Чому то й же Металіст не грав вчора на стадіоні в Одесі? Думаю було би явно веселіше.

Та, повертаємось безпосередньо до гри. Перед матчем багато хто казав, що донеччани не у формі, одесити мають всі шанси перемогти, але як показав сам поєдинок нічого подібного не було. Шахтар і без своїх основних лідерів такі команди як Чорноморець обігрує на одній нозі.

Розпочалася гра на не високих швидкостях, команди мовби приглядалися одна до одної. Так тривало до 17 хвилини поки Шахтар не забив. Фред отримав м’яча в центрі поля, пройшов і пробив зряче лівою ногою.

Воробус спочатку навіть подумав що це Коста так забив, але ні, це був Фред. Господарі поля спробували відповісти, багато рухалися, але все це було без толку.

Також читайте:   Футбол. Швеція 1:1 по пен. 4:5 Україна (відео)

Шахтар же очікував свого шансу і він відбувся. 33 хвилини – швидка атака «гірників», комбінація Ракицький – Фред і бразилець робить дубль у зустрічі.

Як сказав мені товариш з яким дивився цей футбол – гру можна було завершувати.

Ми вже навіть почали перемикати на інші телеканали, і ледве не пропустили гол.

Коли вже всі були думками у роздягальні, Чорноморець взяв і забив. Це пішла подача у штрафну Шахтаря, де вдало головою зіграв – Олексій Антонов, який також вдало відмітив дебют за свою нову команду.

У другій 45-ти хвилинці всі очікували на бій від Чорноморця, але знову ж таки команда Григорчука розчарувала. Швидше Шахтар міг більше забити голів чим одесити.

Так і сталося. На 68 хвилині правила у своїй штрафній порушили проти Шевчука і пенальті вдало реалізував Тайсон.

До завершення гри «Чорноморка» ще спробувала зробити щось на зразок навали, але нічого їй не вдалося.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Шахтаря із рахунком 3-1, а це означає що саме команда Луческу здобуває перший трофей у сезоні.

Не за горами початок чемпіонату, старт якого запланований на ці вихідні. Зокрема, наші львівські Карпати на своєму полі будуть приймати гостей із Полтави – команду Ворскла.

Фото: expres.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*