Футзал. Друга ліга. Команда “Група здоров’я” без Воробуса здобуває дві важливі перемоги - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. Команда “Група здоров’я” без Воробуса здобуває дві важливі перемоги

Група здоров'я

Давненько на блозі Воробуса не було публікацій на тему аматорського футболу, а все тому, що ваш автор травмований і ще велике питання коли я зможу вийти на футбольне поле.

Сьогодні зранку вирішив поїхати підтримати свою команду під назвою – «Група здоров’я» у чергових матчах другої ліги. Поєдинки мали бути цікавими, тому очікував їх з нетерпінням.

Після кількох осічок на старті нашій команді щоб зайняти високі місця вже втрачати очок не можна, тому настрой був бойовий.

Перше про що розповім, так це про організаційні моменти. Так от, знову ми грали без воротарів, бо я травмований, а інший воротар відсутній по сімейним обставинам. Тому, вже що маємо, те маємо.

Хоча, капітан команди – Олег Смоляк, який стоїть на воротах вправно справляється із своїми обов’язками. Коли я його запитав чи бува він не подумує змінити своє амплуа він відповів що ні, щоб Воробус навіть не мріяв.

Також на початку другого кола команді «Група здоров’я» вдалося заявити ще трьох гравців. Рівнем їхньої гри ми залишилися задоволеними і сьогодні вони багато у чому допомогли здобути дві перемоги.

Перший бій на нас очікував із командою – «Лісотех». Це наш прямий конкурент за друге місце у турнірній таблиці. Команда в них хороша, багато гравців у складі і поки ми розминалися вони нам забили. А потім пішло поїхало, були такі собі каруселі.

Також читайте:   Євро-2023 (U-19): оприлюднений розклад матчів

Десь взнаки давалася спека, яка панувала в цей день. Мені стояти було спекотно, а я собі уявляю як хлопці бігали.

Ключовим епізодом зустрічі вважаю останні хвилини. Команда «Лісотех» програвала із рахунком 2-4, зуміла зрівняти рахунок і побігла забити переможний гол, натомість напоролися на нашу контратаку, яка завершилася голом.

Часу щоб відігратися вони вже не мали. 5-4 перемагає команда «Група Здоров’я».

Другий поєдинок ігрового дня ми проводили із командою «ЛДУМВС». Чим цікавий був цей поєдинок, так це тим, що в цій команді грає дуже багато моїх знайомих. І якось навіть не знав за кого вболівати.

Перемогли ми на класі, тому що в команди-суперника лише стабілізовується склад, хоча якби використовували свої моменти, то могли би потягатися.

У нашій команді когось виділяти не буду, бо всі старалися, було багато замін, і здобули закономірну перемогу з рахунком 10-4.

Після цього туру команда «Група здоров’я» набирає 18-ть очок і поки що займає друге місце в турнірній таблиці.

Попереду нові матчі, та, сподіваюся нові перемоги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 07.07.2013 пише:

    Воробус, повертайся у команду ❓ ❓ ❓ ❓

  2. Архіваріус 07.07.2013 пише:

    Воробусу в команді нічого робити – вона і без нього виграє. Хіба що запросять на посаду тренера, тут Воробус якийсь невечкий досвід має. 🙂

  3. Пилип Арсенійович 07.07.2013 пише:

    Архіваріус, та 100 %, може там здобуде успіхи, але я думаю він і грати добре може. Он скільки писав про свої здобутки 8)

  4. Архіваріус 07.07.2013 пише:

    Пилип Арсенійович, Так, скоріше всього Воробусу підходить роль “коуча” 😀 :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*